Aarhus Inside logo

Ragnarok – Moesgaard

Ragnarok Moesgaard - fotograf Miklos Szabo

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Ragnarok – Moesgaard

Ragnarok – Moesgaard

Dyk ned i en verden, hvor myter bliver til virkelighed i “Ragnarok”, en fængslende udendørs forestilling, der bringer den nordiske mytologi til live.

I centrum finder vi krigeren Liv, der vågner i Asgård, gudernes rige. Her står hun over for en prøve af kærlighed og tapperhed, da hun forsøger at redde Balder, Odins søn, fra dødsriget.

Denne fortælling udforsker temaer som evighedens byrde og moralens skrøbelighed, når Liv kæmper mod Loke og en eskalerende gudekonflikt, der kulminerer i Ragnarok.

Skrevet af Kim Fupz Aakeson og iscenesat af Heinrich Christensen ved Moesgaard Museum, er “Ragnarok” en unik blanding af humor og dybsindighed, der lover en uforglemmelig oplevelse.

Pris billet fra 75 kr – 625 kr. (plus gebyr)

Forestillingen varer i 2 timer og 30 min. inkl. pause.

Pressefoto: fotograf Miklos Szabo

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.