Aarhus Inside logo

Daglig dosis af glitter og glamour – Oplev glitter wrestling på Northside

Udgivet: 7. juni 2024
Glitter Wrestling Northside 2024
af: Christina Hazelden - Fotograf: Wyrle Studio

Når du går ned mod Nova-scenen, finder du det store Side-show telt på venstre side. Teltet er dagligt vært for et varieret program med cabaret, DJ’s, solister og ikke mindst glitter wrestling. Tager du et kig ind i teltet, vil du blive mødt af en burlesque-stemning, der sætter scenen for dagens underholdning.

Her sidder publikum rundt om den store scene midt i teltet. Stemningen er intens i forventning om dagens forestilling. Glitter wrestling er især et af højdepunkterne, og det trækker altid et tætpakket publikum. På baggrund af sidste års overvældende efterspørgsel har festivalen i år løftet wrestlingen til en daglig begivenhed.

Glitter Wrestling Northside 2024

Deltagerne i glitter wrestling, klædt i intet andet end undertøj, smurt ind i olie og iført lange strømper i enten blåt eller rødt, tager scenen med storm. Deres opgave? At fjerne modstanderens strømper først og dermed krone sig selv som sejrsherre. Under kampens hede øjeblikke, strøs deltagerne med glitter, der klæber til de olierede kroppe.

I denne disciplin finder Northside ikke forhåndsudvalgte gladiatorer, men frivillige fra publikum, der tør tage udfordringen op. Især de mandlige besøgende kaster tøjet, smører sig i olie og springer ind i kampen med stort mod. Publikummet er med på sidelinjen, hvor de hujer og pifter, særligt når en strømpe endelig vristes fri.

Har du ikke endnu oplevet glitter wrestling, så lad ikke chancen passere dig forbi. Besøg Side-show teltet og se, om du tør stige ind i ringen for at dyste om ærens titel.