Aarhus Inside logo

Birthe Kjær og Rasmus Bjerg eftermiddagskoncert

Musikhuset Birthe Kjær og Rasmus Bjerg

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Birthe Kjær og Rasmus Bjerg eftermiddagskoncert

Birthe Kjær og Rasmus Bjerg eftermiddagskoncert

Oplev en fortryllende eftermiddag fyldt med musikalsk magi! Danmarks legendariske popsensation, Birthe Kjær, går sammen med den karismatiske skuespiller og sanger Rasmus Bjerg på scenen i Store Salen for at levere en uforglemmelig koncertoplevelse.

Med årtiers erfaring som en af landets mest elskede kunstnere, bringer Birthe Kjær en varm og hjertelig stemning med sig, hvor end hun optræder. Hendes tilstedeværelse garanterer en festlig atmosfære, hvor alle inviteres til at deltage og nyde musikken.

Rasmus Bjerg, en alsidig skuespiller og showmand, er ingen fremmed for popmusikken. Med sin fantastiske portrættering af John Mogensen i filmen “Så længe mit hjerte slår” fra 2018, har han cementeret sin plads i dansk musikhistorie. Hans efterfølgende succesfulde turnéer med Mogensens tidløse sange har gjort ham til en værdsat kunstner i den danske sangskat.

Prinsens Musikkorps, under ledelse af den talentfulde dirigent Rene Bjerregaard Nielsen, vil ledsage de to strålende kunstnere med deres imponerende messingblæs.

Arrangeret af Danske Seniorer og Prinsens Musikkorps, er denne koncert en unik mulighed for at opleve musikalsk magi og skabe minder for livet. Så sæt kryds i kalenderen og vær med til en eftermiddag, der vil fylde dit hjerte med glæde og musikalsk velvære.

Praktisk om koncerten:

Tirsdag 30/04 2024 14.00

Billetpris 300 kr.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.