Aarhus Inside logo

Alice Cooper

Alice Cooper Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Alice Cooper

Alice Cooper

Den legendariske amerikanske rockmusiker Alice Cooper bringer sit dynamiske show og band til Musikhusets Store Sal denne sommer. Den 75-årige ikon, kendt for sit bidrag til rock og heavy metal, vil optræde i Aarhus med både ny musik og hans klassiske hits.

Alice Cooper, ofte omtalt som “The Godfather of Shock Rock”, har været en fast del af rockscenen i over fem årtier. Han startede sin karriere som Vincent Furnier, men blev verdensberømt under sit scenenavn Alice Cooper med debutalbummet “Pretties for You” i 1969. Hans gennembrud kom i 1971 med albummet “Love It to Death”, der introducerede fans for et mørkt og dramatisk univers.

Hans nyeste album, “Road”, udkommet i august i år, er Alice Coopers 29. studiealbum. Albummet fejrer livet på vejen med alt, hvad det indebærer af sex, drugs og rock’n’roll.

Alice Coopers sidste besøg i Danmark var i 2022 i K. B. Hallen, hvor han imponerede med et show, der fik fem stjerner fra GAFFA. Anmeldelsen roste ham for hans evne til at skabe en unik forbindelse med publikum og hans overvældende nærvær.

Koncerten vil byde på et spektakulært show, nye sange samt tidløse klassikere som “Poison”, “No More Mr. Nice Guy” og “School’s Out”.

For dem, der ønsker en ekstra særlig oplevelse, tilbydes der forskellige VIP-pakker:

VIP-pakke “FRONT ROWS”
Inkluderer billet til første række, foto med Alice Cooper, plakat, sætliste og merchandise.

VIP-pakke “DIAMOND PACKAGE”
Inkluderer billet til 2.-3. række, foto med Alice Cooper, plakat, sætliste og merchandise.

VIP-pakke “MERCHANDISE PACKAGE”
Inkluderer koncertbillet samt Alice Cooper-merchandise.

Spilletider:
Tirsdag 11/6 2024 – kl. 20.00 – 21.30

Billetpris 490 – 4515 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 35 minutter inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.