Aarhus Inside logo

Burger Boom

Trøjborg og 8000 Aarhus C

Burger Boom
Burger Boom
Burger Boom
Burger Boom

Burger Boom i Århus

Burger BOOM findes på fire lokationer i Århus midtby. De to største ligger på Trøjborg og Frederiksgade. Her kan du samles med familie og venner for at nyde et måltid i hyggelige omgivelser, mens de mindre afdelinger på Østergade og Vesterbrogade tilbyder lækre take away-muligheder.

Konceptet hos Burger BOOM er gennemført og ensartet på alle fire lokationer, hvoraf den på Trøjborg er fremhævet her. Men hvad gør Burger BOOM så særlig? Svaret ligger i deres kompromisløse tilgang til kvalitet og bæredygtighed.

Økologi og lokalt fokus i højsædet

Hos Burger BOOM er der strenge krav til kvaliteten af råvarer. Kun de bedste danske, økologiske ingredienser bruges, og alt leveres af lokale leverandører fra Østjylland. Når du sætter tænderne i en saftig burger her, bidrager du samtidig til et større formål: støtte til reducering af madspild, fremme af dyrevelfærd og anvendelse af økologiske råvarer. Restauranterne modtager dagligt frisk dansk oksekød samt friskbagte briocheboller, specielt udviklet til Burger BOOM, og for den perfekte finish, dyppes disse i smør inden de grilles.

De friske, økologiske grøntsager leveres også dagligt fra en lokal leverandør. Unikt nok syltes løg og agurker in-house for at tilføre en ekstra dimension af smag til hver burger.

Mere end bare burgere: brætspil og fadøl

Men Burger BOOM er mere end blot et sted at spise. Især i de større restauranter på Trøjborg og Frederiksgade er der lagt op til timer af socialt samvær og underholdning. Gæster kan slappe af i komfortable sofaer og fordybe sig i spændende brætspil som Risk og Trivial Pursuit, der findes i restaurantens spilsamling.

En unik feature for en århusiansk burgerrestaurant er også tilstedeværelsen af kolde fadøl, frisktappet direkte fra hanen, som du finder på Trøjborg.

Burger Boom online

Spisning

Spisning på stedet
Take-away
Udbringning

Menukort og Book bord
Åbningstider

mandag 11 – 21
tirsdag 11 – 21
onsdag 11 – 21
torsdag 11 – 21
fredag 11 – 21
lørdag 11 – 21
søndag 11 – 21

Kontaktinfo

Tlf. Østergade 14 – 87 30 30 20

Tlf. Frederiksgade 12 – 87 30 30 22

Tlf. Vesterbrogade 4 – 87 30 30 24

Tlf. Tordenskjoldsgade 17B, Trøjborg – 87 30 30 26

Lokaler

Mulighed for større arrangementer på Trøjborg.
Indendørs og udendørs servering.
Handikapvenlig på nogle af stederne.
Burger Boom Trøjborg er afbilledet her på siden.

Parkering

Betalt parkering alle steder.

Offentlig transport

Alle bybusser stopper i midtbyen.

1A stopper på Trøjborg.

Burger Boom
Burger Boom
Burger Boom
Burger Boom

Se spændende restauranter og caféer i Aarhus

Brug for oplevelser i Aarhus?

Tekst af: Christina Hazelden
Udgivet: 11. januar 2022