Aarhus Inside logo

Åland Cafe

 Jærgergårdsgade 9, 8000 Århus C

Indenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
Indenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
Indenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
Indenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus

Oplev hyggelige Café Åland på Frederiksbjerg

Café Åland er beliggende på den charmerende Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, og det er en populær destination blandt både lokale og turister. Her kan du nyde de hyggelige omgivelser og en lækker menu fra morgenmad og frokost til middag om aftenen. Udover maden byder Åland også på en række delikate cocktails, såsom en forfriskende Gin Sour eller en lækker Lumumba.

Caféen har gjort sig bemærket ved at modtage prisen som Byens bedste café i 2021, og dette skyldes ikke blot den udsøgte menu, men også det yderst imødekommende personale, som gør sit bedste for at skabe en hyggelig og nærværende atmosfære.

Hvis du ønsker at nyde den livlige stemning på Jægergårdsgade, kan du tage plads ved de få caféborde, som står udenfor Åland, og som giver en skøn mulighed for at nyde det pulserende liv i området.

Hyggelige og intime omgivelser på Jægergårdsgade

Café Åland er en af de populære cafeer på Frederiksbjerg i Århus, hvor du kan nyde hyggelige omgivelser og dejlig mad hele dagen. Uanset om du er til en afslappet morgenmad, en lækker frokost eller en romantisk middag om aftenen, så er Åland et godt sted at besøge.

Caféen blev kåret som Byens bedste cafe i 2021 og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med et personale, der er meget nærværende og en mangfoldighed af gæster, så er der plads til alle.

Når du træder ind af døren, vil du blive overrasket over størrelsen af caféen. På begge sider af indgangen er der hyggelige siddepladser og hele stedet er inddelt i mindre rum, der giver en intim stemning.

Uanset om du er på date, med venner eller familie, så vil du føle dig velkommen og hjemme hos Åland. Caféen er et populært sted for både børnefamilier, studerende, par og det mere modne publikum.

Hvis du vil nyde stemningen på Jægergårdsgade, så kan du sidde ved et af caféens borde udenfor og betragte livet på gaden. Kom og oplev den gode mad, den afslappede stemning og det hyggelige miljø hos Åland.

Byens bedste cafe 2021

Hos Åland er det ikke kun maden og drikkevarerne, der er i højsædet. Det er lige så meget den gode service og atmosfære, som gør stedet til noget helt særligt. Personalet er yderst imødekommende og har en personlig tilgang til deres gæster, der får en følelse af at være velkommen og taget godt imod.

Caféens personale går ikke i uniformer, men i deres eget tøj, hvilket skaber en mere afslappet og uformel stemning. Personalets imellemværende er også noget, der er tydeligt for gæsterne. Deres gode dynamik og samarbejde er med til at skabe en unik atmosfære, som gør besøget på Åland til en helt speciel oplevelse.

Caféen lægger stor vægt på at skabe en god arbejdsplads for deres personale, og fester og arrangementer er med til at styrke fællesskabet og interessen blandt medarbejderne. Dette er også med til at skabe en positiv stemning og en endnu bedre oplevelse for gæsterne.

Ålands hyggelige gårdhave med masser af plads og grønt

Åland overrasker med en skjult gårdhave. Gårdhaven er en særlig attraktion for caféen på Frederiksbjerg og gør den unik i forhold til andre cafeer i området. Det er et helt specielt sted, hvor man kan nyde solens stråler på de mange borde, som hurtigt fyldes op af glade gæster, så snart vejret tillader det. Den overdækkede gårdhave er også smukt dekoreret med store planter i potter og lamper i loftet, som skaber en fantastisk stemning både dag og aften.

Er I på udkig efter mere privatliv, når I besøger Åland med en større gruppe, så er der også mulighed for at reservere en af de store overdækkede terrasser, som ligger bag gårdhaven. Det giver jer mulighed for at nyde caféens dejlige atmosfære i mere private rammer.

Åland Cafe online

Spisning

Spisning på stedet.
Ingen take-away.

  • Morgen
  • Frokost
  • Aften
  • Cocktails
Menu og Book bord
Åbningstider

mandag 09–22
tirsdag 09–22
onsdag 09–22
torsdag 09–22
fredag 09–23
lørdag 09–23
søndag 09–21

Åbningstider køkken

Mandag-torsdag 9-21
Fredag-lørdag 9-21
Søndag 9-19

Kontaktinfo

Telefon: 86317510

Mail: info@aalandcafe.dk

Lokaler

Velegnet til større selskaber.
Indendørs og udendørs servering.
Handikapvenlig.
Stor udendørs terrasse og gårdhave.
Enkelte siddepladser foran caféen ved Jægergårdsgade.

Parkering

Parkering på Jægergårdsgade mod betaling.
Nærmeste P-hus er Bruuns Galleri.

Offentlig transport

Alle busser stopper i midtbyen.

Gårdhaven ved Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
Indenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
udenfor på Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus
Gårdhaven ved Åland Cafe på Frederiksbjerg i Århus

Se spændende restauranter og caféer i Aarhus

Brug for oplevelser i Aarhus?

Af Christina Hazelden
Udgivet: 11. januar 2023