Aarhus Inside logo

En aften med mad, latter og læring i Timm Vladimirs Køkken

Udgivet: 26. november 2023
Timm Vladimirs Køkken
af: Christina Hazelden

Forestil dig en aften ude, der er helt anderledes end det sædvanlige restaurantbesøg. I Timm Vladimirs køkken træder du ind i en verden, hvor du ikke bare sidder ned og venter på at blive serveret. Nej, her er du stjernen og kokken. Når det bliver aften forvandles dette køkken til en levende scene for madelskere, hvor du sammen med venner, familie eller endda fremmede får chancen for at svinge køkkenredskaberne selv.

Midt i lokalet står et stort køkkenbord, designet til at huse op til 30 gæster, hver med sin egen lille station. Her er stemningen let og uhøjtidelig, og snakken og skålene flyder lige så frit som øl og vin. Det er en oplevelse, der bringer et nyt twist til konceptet om at spise ude – her er du både gæst og skaber af din egen middag.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Græskar

Den aften, vi dykker ned i, var en lørdag aften fyldt med ‘bøf og bajere’ vibes, hvor et miks af gæster – unge, ældre, venner, par – alle klar til at dykke ned i madlavningskunstens verden. Og midt i det hele, aftens underviser, der skulle guide alle gennem aftenens opskrifter.

Snakken gik lystigt rundt om bordet. “Hvordan var det nu, man laver den bearnaise?” spørger en, og straks er der flere, der byder ind med tips og tricks. Læring her er en holdsport, og det er okay at grine af sine egne køkkenskærmer.
At lave maden selv tilføjer en helt ny dimension til spiseoplevelsen, hvor hvert måltid bliver en lille fest i sig selv. Når du sidder ned for at smage på dit eget håndværk, er det med en følelse af stolthed og fællesskab.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Klovne

Med et udvalg af øl og vin, der komplementerer madlavningen, bliver aftenen kun mere festlig. Og når underviseren siger “tak for i aften”, går man hjem ikke bare med et forklæde og nye køkkenfærdigheder, men også med minder om en unik og interaktiv aften ude.

I Timm Vladimirs køkken oplever du en helt anden side af at spise ude – det er en verden, hvor madlavning og samvær går hånd i hånd. Her er hver aften en ny historie om mad, venskab og øjeblikke af samhørighed, hvilket gør det til et fantastisk alternativ til den traditionelle restaurantoplevelse.

Halloween Tivoli Friheden 2023 Bil

Kom og vær med i køkkenet hos Timm Vladimirs

Til dig der elsker hyggelige aftener
Hos Timm Vladimirs er det en fest at være med. Det er stedet, hvor du og dine nærmeste kan bytte sofaen ud med et køkkenbord og skabe en aften, der smager af mere. Sammen med venner eller familie kan I hakke, smage og grine jer igennem opskrifterne. Det er madlavning gjort sjovt og socialt – perfekt for en date night, en fødselsdag, eller bare fordi det er weekend.

Til virksomheder der vil spice teamet op
Trænger kontoret til et pift? Forestil jer en aften, hvor I bytter spreadsheets ud med opskriftskort og kontorstole med køkkenbænke. Det er teambuilding med en twist: I lærer ikke bare at lave mad sammen, men også at arbejde sammen på nye og smagfulde måder. Så tag kollegerne under armen og få serveret en oplevelse, der vil blive snakket om ved kaffemaskinen i lang tid.

Menuen den aften

Rørt tartar med hjemmelavede chips
“Sous vide” svinebryst med æble, fennikel salat
Bøf af modnet oksekød med hjemmelavet bearnaise og bagte tomater
Frisk frugt med mascarpone-råcreme
Til menuen serveres en række forskellige øl fra eget bryghus, som passer til maden

Nogle af de mange madlavningskurser, du kan deltage i

  • Italienske klassikere – a la Pasta
  • Italienske klassikere – a la Pizza
  • Pizza til perfektion
  • Bøf og Bajer
  • Cocktailkursus vol. 2
  • Timms kager og kreationer
  • Franske fristelser
  • Hai Sensei – Pixi
  • Alt godt fra havet

Foto: Timm Vladimirs Køkken