Aarhus inside fritlagt logo

Aarhus Street Food Sommerbio – Ondskabens Hus

Street food sommerbio

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – Ondskabens Hus

Aarhus Street Food Sommerbio – Ondskabens Hus

Se gyseren “Ondskabens Hus/Hereditary” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food. Filmen er ikke egnet for børn.

I gyserfilmen ‘Hereditary’ står Graham-familien over for tabet af bedstemoderen Ellen, hvilket skaber spændinger, da Ellen og hendes datter Annie havde et komplekst forhold.
Familien oplever snart en anden hjerteskærende tragedie, der fører til deres opløsning. I forsøget på at finde trøst og forståelse begynder Annie at udforske alternative metoder til at kommunikere med afdøde familiemedlemmer.
Dette viser sig dog at være en frygtelig fejltagelse, da det fører hende til en foruroligende familiehemmelighed og den skræmmende skæbne, der synes at være bestemt for dem.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 22.00. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Alle filmvisninger finder sted på tirsdage.

Program til Street Food Sommerbio

D. 25. juli: Hereditary / Ondskabens Hus, kl. 22.00 (Ikke egnet for børn)
D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.