Aarhus Inside logo

Plantebanko hos Plukk

Plantebanko

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Plantebanko hos Plukk

Plantebanko hos Plukk

Plantebanko Aften – Vind Smukke Planter.
Er du også vild med planter? Så er Plantebanko lige noget for dig.

Deltag i vores Plantebanko og få chancen for at vinde smukke planter og andre spændende plantepræmier. Vi har håndplukket nogle af de fineste planter og planteprodukter, så du kan berige din vindueskarm eller forbedre din plantesamling.

Entréen koster 40 kr.

Yderligere kan du købe bankoplader i baren på dagen – én for 20 kr eller tre for 50 kr.
Der vil også være mulighed for at købe kolde drikke og snacks før bankospillet begynder, og du kan hygge dig i baren efterfølgende.

Bemærk venligst, at billetter ikke refunderes, men du kan sælge din billet på begivenhedssiden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Kom tidligt for at sikre dig en god plads sammen med dine venner, og hav tid til at købe plader og drikkevarer. Husk at medbringe din kvittering for billetkøbet. Glæd dig til en aften i planternes tegn med masser af sjov og gode gevinster

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.