Aarhus Inside logo

Forever King of pop

Forever King of pop Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Forever King of pop

Forever King of pop

Oplev en enestående hyldestkoncert til Michael Jackson – en af de mest ikoniske og elskede musikere i vor tid. “FOREVER, the best show about the KING OF POP” er en overdådig fejring af Michael Jacksons imponerende 45-årige karriere. Forbered dig på en aften sprudlende af energi, hvor Jacksons banebrydende passion og nyskabende talent inden for både musik og dans kommer til udtryk.

Dette spektakulære show præsenterer 21 internationale kunstnere på scenen, med storslået iscenesættelse og avanceret audiovisuelt design. Det har turneret verden over og begejstret mere end en million tilskuere med talentfulde sangere, musikere og dansere.

Michael Jacksons kunstneriske genialitet og karakteristiske stil er kernen i “Forever King of pop”. Showet tager dig med på en intens rejse gennem Jacksons største hits og de forskellige genrer han mestrede, fra rap og pop til rock, soul og ballader.

Danserne på scenen vækker Jacksons legendariske scenerutiner og ikoniske dansetrin til live på en måde, der vækker følelser og minder om Michael Jacksons storhedstid. Publikum kan forvente at høre klassikere som “The Way You Make Me Feel”, “Smooth Criminal”, “Beat It”, “Billie Jean”, “Dirty Diana”, “Bad”, “Rock With You”, “They Don’t Care About Us”, “Dangerous”, “Thriller” og mange flere.

“FOREVER, the best show about the KING OF POP” er det eneste Michael Jackson-show, der har modtaget godkendelse og rosende ord fra tre medlemmer af hans egen familie, herunder Joseph, La Toya og Jermaine Jackson.

Glæd dig til en uforglemmelig aften fyldt med høj energi, godt humør, tidløse pophits og ikonisk dans, en hyldest til Michael Jacksons legendariske karriere.

Praktisk vedr. Forever King of pop

Spilletider:
Søndag 25/2  – kl. 20.00

Billetpris 400 – 470 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.