Aarhus Inside logo

Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Dissing - Las - Cross spiller Bob Dylan i Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Rasmus og Jonas Dissing, sammen med Las Nissen, har længe haft succes med deres fortolkninger af Bob Dylans musik, hvilket har vundet både publikum og kritikeres hjerter. I 2020, året hvor Dylan fyldte 80, udvidede Dissing & Las deres samarbejde ved at inkludere den tidligere lead-guitarist for Bob Dylan, Billy Cross. Cross blev så imponeret over trioens optræden, at han besluttede at blive en del af gruppen.

Dette samarbejde fortsætter med stor entusiasme og musikalsk dybde. For Dissing, Las & Cross var det både en inspirerende og nervepirrende oplevelse at spille sammen med Billy Cross, der tidligere har turneret og indspillet med Dylan. Trioen understreger, at der altid er en ny Dylan-sang at forelske sig i. Cross deler denne passion og udtrykker stor glæde ved at spille Dylans sange sammen med så talentfulde musikere.

Pressen har rost koncerterne for deres musikalske kvalitet og autentiske fortolkning af Dylans sange, med GAFFA og Sjællandske Medier der begge giver høje anmeldelser.

Koncerterne inkluderer også dygtige musikere som Jesper Elnegaard og Dan Hemmer, hvilket gør dem til en must-see oplevelse for Dylan-fans. Dissing, Las & Cross’ album “Copenhagen Skyline” fra 2022 byder på unikke Dylan-numre, herunder sangen “More Than Flesh & Blood Can Bare”, som Dylan aldrig selv har indspillet, men som han har givet videre til Billy Cross.

Praktisk vedr. Dissing, Las og Cross

Spilletider: Onsdag 13/3 – kl. 19.30

Billetpris 315 kr.
Varighed: ca. 1 time og 30 minutter
Lille sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.