Aarhus Inside logo

Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Dissing - Las - Cross spiller Bob Dylan i Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Dissing, Las og Cross Spiller Bob Dylan

Rasmus og Jonas Dissing, sammen med Las Nissen, har længe haft succes med deres fortolkninger af Bob Dylans musik, hvilket har vundet både publikum og kritikeres hjerter. I 2020, året hvor Dylan fyldte 80, udvidede Dissing & Las deres samarbejde ved at inkludere den tidligere lead-guitarist for Bob Dylan, Billy Cross. Cross blev så imponeret over trioens optræden, at han besluttede at blive en del af gruppen.

Dette samarbejde fortsætter med stor entusiasme og musikalsk dybde. For Dissing, Las & Cross var det både en inspirerende og nervepirrende oplevelse at spille sammen med Billy Cross, der tidligere har turneret og indspillet med Dylan. Trioen understreger, at der altid er en ny Dylan-sang at forelske sig i. Cross deler denne passion og udtrykker stor glæde ved at spille Dylans sange sammen med så talentfulde musikere.

Pressen har rost koncerterne for deres musikalske kvalitet og autentiske fortolkning af Dylans sange, med GAFFA og Sjællandske Medier der begge giver høje anmeldelser.

Koncerterne inkluderer også dygtige musikere som Jesper Elnegaard og Dan Hemmer, hvilket gør dem til en must-see oplevelse for Dylan-fans. Dissing, Las & Cross’ album “Copenhagen Skyline” fra 2022 byder på unikke Dylan-numre, herunder sangen “More Than Flesh & Blood Can Bare”, som Dylan aldrig selv har indspillet, men som han har givet videre til Billy Cross.

Praktisk vedr. Dissing, Las og Cross

Spilletider: Onsdag 13/3 – kl. 19.30

Billetpris 315 kr.
Varighed: ca. 1 time og 30 minutter
Lille sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.