Aarhus Inside logo

D-A-D – Fed Fredag i Friheden

D-A-D Fed Fredag

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev D-A-D – Fed Fredag i Friheden

D-A-D – Fed Fredag i Friheden

Forbered dig på at opleve den legendariske danske rockgruppe D-A-D til ‘Fed Fredag’. D-A-D, et ikon inden for dansk rock, er kendt for deres udødelige rockhits som “Sleeping My Day Away”, “Bad Craziness”, og “Everything Glows”. I 2024 markerer de deres 40-års jubilæum i musikbranchen, og de viser ingen tegn på at sænke tempoet.

Fejring af 40 år med rock.

Den 3. marts 2024 er det præcis 40 år siden D-A-D gav deres første koncert. Siden da har de leveret uforglemmelig rockmusik til både danske og internationale fans. Fra deres ydmyge begyndelser med countrypunk på Københavns mindre spillesteder, har de udviklet sig til at skabe en række uforglemmelige rockhits som “Sleeping My Day Away”, “Bad Craziness”, “Everything Glows” og mange andre.

2024 bliver et stort år for bandet med fejringer og ny musik. De har skrevet omkring 40 nye sange siden deres sidste album, “A Prayer For The Loud” fra 2019. Ud af disse har de fire bandmedlemmer valgt de 17-18 bedste og indspillet dem. I den videre proces vil de muligvis skære et par sange fra, så det nye album bliver en samling af lutter hits, uden fyld.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 300 kr.
Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med D-A-D varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.