Aktiviteter for børn

Hvis du lige er flyttet til Århus med mindre børn, så er der masser af muligheder for at møde andre med børn i de forskellige Facebook grupper. Samtidig er det et godt sted, at finde inspiration til hverdagen med børn i Århus.

Logo til Foraeldre til skoleboern i Aarhus » Aarhus Inside

Forældre til skolebørn

Har du generelle spørgsmål omkring dit barns skolegang kan du lægge opslag op i gruppen. Du kan også følge med i de forskellige opslag, der bliver slået op dagligt. Der bliver lagt op, hvis der er nogle nyhedsmæssige informationer omkring skolerne i Århus og andre interessante opslag omkring skolegangen for børn.

Gruppen har lidt over 9000 medlemmer.

Logo til Aarhus Mor » Aarhus Inside

Aarhus mor

I Århus Mor kan du søge råd og vejledning blandt andre mødre. Få råd eller deltag i debatter omkring sovetider og madpakker eller hvordan det er bedst at holde ferie med børn.

Se opslag hvor du finder gode spisesteder med børn i Århus eller hvis du har spørgsmål omkring starten i dagpleje.

I gruppen er der 8500 medlemmer.

Logo til Boernenes Aarhus » Aarhus Inside

Børnenes Århus

Her deles ideér og erfaringer til oplevelser med børn som legepladser, ture i naturen eller forlystelsesparker. Du kan også finde opslag omkring hvilke restauranter, der er gode, hvis du har børn med ude og spise og masser af andre oplevelser i Århus.

Gruppen har 2300 medlemmer.

Logo til Legegrupper i Aarhus » Aarhus Inside

Legegrupper i Aarhus

Gruppen er for dig, der har børn, som ikke går i institution. I gruppen kan du finde legegrupper og fællesskaber med andre børn og forældre, der har fravalgt institutionslivet.

Der er lidt over 350 medlemmer i gruppen.

Logo til Boern i byen Aarhus » Aarhus Inside

Børn i byen

Børn i Byen er en Facebook gruppe, hvor du kan finde de sjove og spændende oplevelser til børn i Århus. Der lægges opslag omkring omkring tips og ideér til en hverdag med børn og hvis der er arrangementer i Århus, som er beregnet til børn.

Børn i Byen har også en hjemmeside, hvor du kan finde en oversigt over alle de gode legepladser og de babyvenlige cafeér i Århus.

Siden har 7000 følgere.

Logo til Legegrupper i Aarhus » Aarhus Inside

Hjemmegående forældre

Hjemmegående forældre i Århus er for dig, der er hjemmegående med børn. Her kan der laves legeaftaler, deles erfaringer og søges gode råd. Gruppen er for forældre, der har valgt at bruge institutionen meget begrænset eller slet ikke.

Gruppen har 1000 medlemmer.

Find andre netværksgrupper her