KoloS Kiosk

Kjeld Tolstrups Gade 108, 8000 Aarhus

MenukortBook bord

Kolos Kiosk, en kiosk med et varmt køkken

Når du træder ind ad døren ved Kolos Kiosk, der ligger ved Godsbanen i Århus, kommer du ind i et urbant og casual lokale, hvor du med det samme henledes til de små hyggelige tapasbarer, der ligger i Spanien. Her møder du århusianere, der nyder et glas køligt naturvin sammen med en let anretning og andre gæster, der åbner køleskabet til nogle af de mange læskedrikke, der står klar på køl. Her er både specialøl og drikkevarer uden alkohol.

Intimitet og hygge indenfor på Kolos

Kolos Kiosk er ikke stedet, hvor du føler dig som en i mængden, tværtimod. Det hyggelige lille lokale har 5 borde indenfor med plads til 2-3 pers. pr. bord. Her er det intimitet og en stille summen fra de andre borde, som fylder lokalet, hvor musikken holder den afslappede stemning oppe.

Langs med den ene væg står en stor træreol med nogle af de ingredienser, der bliver brugt i de retter som serveres, sammen med drikkevarer. Her finder du også ugeblade, hvis du kommer for at nyde en hyggelig stund for dig selv og vil fordrive tiden med spændende artikler.
Naturvinen står klar på reolhylden lige til at hælde op og her kan du forsyne dig selv med både rød-, hvid- og rosevin. Alt vinen er eget import naturvin og perfekt temperer, både til de spændende og meget smagfulde retter og til, hvis du blot ønsker at nyde et glas eller to uden maden.

Rå lokaler og udendørs charme

Fra det rå loft hænger lamper formet som store smøger og når du besøger stedet om aftenen, giver de et blødt og stemningsfuldt rødt lys til hele lokalet. Alt sammen med til at bringe en helt unik oplevelse ned til et hjørne på Godsbanen.

Udenfor er her plads til 100 mennesker ved de sorte borde, der står rundt om hele stedet. Her sidder du under et tag og med varmelamper, så selvom solen ikke skinner, fyldes bordene stadig med gæster, der nyder en kold fadøl eller et lækket glas naturvin.

Kolos Kiosk er en urban oplevelse

Kolos Kiosk er som ejerne selv fortæller en kiosk med et varmt køkken. Og det er heller ikke her, at du finder et menukort med mange forskellige retter. Menuen er meget smalt, men til gengæld er det en ren smagsbombe, som du kommer til at opleve. Og det er ikke bare selve smagsoplevelsen som er en oplevelse. Når du første gang oplever at få maden serveret på Kolos Kiosk kan du måske godt studse lidt over, at fisken eller de grønne oliven kommer stadig liggende i dåsen og tallerken mest af alt minder om et smørebræt. Men det giver så god mening med den anderledes måde at få maden serveret på og passer perfekt i ånden med hele miljøet nede på Godsbanen, hvor kreativitet og det urbane miljø lever i bedste velgående.

Kolos Kiosk ligger i de nye bygninger bag ved Godsbanen. Her er området igennem en stor forandring med special- og dagligvarebutikker og lækre spisesteder. Kolos Kiosk er ikke som mange andre traditionelle spisesteder i Århus og stedet passer derfor perfekt ind i netop Godsbanens miljø med containerne rundt om hjørnet og det kreative miljø, der blomstrer i bydelen. Her er der kommet et lille stykke sydlandsk stemning til Århus.

Kolos Kiosk online

Spisning og take-away

Spisning på stedet
Ingen take-away

  • Aften
Kontaktinfo

Telefon: 53566137
Mail: Simon@koloaarhus.dk

Åbningstider

mandag Lukket
tirsdag 15–00
onsdag 15–00
torsdag 15–00
fredag 11–01
lørdag 11–01
søndag Lukket

Lokaler

Hyggelig mindre lokale med 5 borde, hvor der er plads til ca. 2-3 pers. pr. bord
Udendørs servering udenfor lokalet. Her er plads til 100 personer.

Målgruppe

Ingen aldersbegrænsning.

Blandet aldersgruppe.

Både yngre og lidt ældre.

Parkering

Parkering ved siden af og under Musikhuset.
Parkering ved Godsbanen mod betaling.

Offentlig transport

Alle busser stopper i midtbyen.

Urban og charme ved Godsbanen

Se flere spisesteder i Århus