Aarhus Inside logo

Arrangement om tilblivelsen af kommende bofællesskaber

Arrangement om tilblivelsen af kommende bofællesskaber pressebillede

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Arrangement om tilblivelsen af kommende bofællesskaber

Arrangement om tilblivelsen af kommende bofællesskaber

Kæmpe efterspørgsel på østjyske bofællesskaber

Bofællesskaberne rundt omkring i Danmark blomstrer og medvirker til øget tilflytning til landets kommuner. Det er der rigtig mange gode grunde til: Mulighed for delefaciliteter, fællesmad, blomstrende interessefællesskaber, legekammerater, øget social trivsel og ikke mindst det nære og gode naboskab – blot for at nævne et par stykker.

Senest har der været en overvældende efterspørgsel på boligerne i det nyetablerede og prisvindende Bofællesskabet Kløverbakken i Odder med 58 boliger, og i landsbyfællesskabet Mossø Bakke i Alken nær Skanderborg med 25 boliger.

I NaboSkaber mener vi at de mest bæredygtige fællesskaber opstår i samskabelsen mellem de kommende beboere og familier. Derfor afholder vi i løbet af februar måned tre arrangementer, hvor alle interesserede kan komme og høre om hvordan man selv kan blive medskaber og involvere sig i processen.

Til arrangementerne vil man kunne høre om tilblivelsen af kommende bofællesskaber i Thorsager (Syddjurs kommune), Sjelle (Skanderborg kommune) og i Assedrup (Odder kommune).
Der ud over vil man kunne høre om skabelsen af to nyopførte bofællesskaber – det prisvindende Bofællesskabet Kløverbakken i Odder med 58 boliger i træ og landsbyfællesskabet Mossø Bakke i Alken lige uden for Skanderborg, med indflytning i løbet af foråret.

Dato og sted

Alle arrangementer er gratis og afholdes i Beboerhuset Arken, Kaløgade 7, 8000 Aarhus C

Tilmelding

For yderligere information omkring projekterne, program og tilmelding til arrangementerne se naboskaber.dk

For yderligere information kontakt
Levi Dørken, tlf. 40338540, levi@naboskaber.dk

Om Naboskaber

NaboSkaber er dedikeret til at styrke samfundet ved at fremme bæredygtige og inkluderende boliginitiativer. Vi arbejder hånd i hånd med lokalt forankrede ildsjæle

for at skabe meningsfulde og berigende livsmiljøer og fællesskabsorienterede boformer.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.