Aarhus Inside logo

Halloween i Tivoli Friheden

Halloween Tivoli Friheden 2023 Græskar manden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Halloween i Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Weekend Halloween i Friheden – 28. og 29. oktober

Halloween i Tivoli Friheden i Århus er en uhyggelig oplevelse, som man ikke må gå glip af i efterårsferiens uge 42. Hvert år forvandles parken til et fortryllet og skræmmende landskab, hvor både unge og gamle gæster kan lade sig rive med af den spændende atmosfære og de mange underholdende aktiviteter.

Når du træder ind i parken, vil du straks bemærke de utallige dekorationer, der pryder hver en krog. Fra svingende skeletter og græskarlygter til spindelvæv og tåge, vil du føle dig som en del af en uhyggelig eventyrverden, hvor alt kan ske. Men frygt ej, for i denne skræmmende verden er der masser af sjov og spænding for hele familien.

Børnene vil elske at udforske de mange børnevenlige aktiviteter, der er tilpasset Halloween-temaet. Her kan de prøve kræfter med sjove spil, kreative workshops og skattejagter, der vil holde dem underholdt i timevis. For de modige sjæle er der også mulighed for at møde parkens uhyggelige beboere, som går rundt i skræmmende kostumer og makeup. Hvem ved, måske støder du på en vampyr, en varulv eller en zombie på din vej?

Halloween i Tivoli Friheden, også for voksne

For de eventyrlystne voksne er der ingen mangel på skræmmende og spændende oplevelser. Spøgelseshuse og uhyggelige forlystelser vil sende kuldegysninger ned ad ryggen, mens du kaster dig ud i mørket og udforsker de mystiske og uhyggelige områder af parken.

Selvom Halloween er omdrejningspunktet for denne uforglemmelige oplevelse i Tivoli Friheden, så glem ikke at nyde de mange andre forlystelser og aktiviteter, parken har at byde på. Her kan du prøve kræfter med alt fra højtsvævende rutsjebaner og vilde karruseller til afslappende sejlture og spændende spil.

Efter en dag fuld af skræmmende oplevelser kan du og din familie nyde et lækkert måltid i en af parkens mange spisesteder, der også har pyntet op til Halloween. Her kan du smage på alt fra klassiske danske retter til internationale favoritter, alt sammen serveret i en uhyggelig og indbydende atmosfære.

Så tag hele familien med på en uforglemmelig og uhyggelig tur til Halloween i Tivoli Friheden i Århus i uge 42. Med så mange spændende oplevelser, aktiviteter og forlystelser.

Du kan blandt andet opleve:
Cirkus Dystopia
Frihedslaboratoriet
Ramasjang Mysteriet
Nattens Tivoli
Sprængfarligt show
Lanternevandring
Brætspilsaften
Events på Hermans:
Skær dit eget græskar
Ansigtsmaling
Lav din egen lanterne

Se mere på Aarhusinside om Halloween i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.