Aarhus Inside logo

Drew Sycamore – Fed Fredag i Friheden

DREW sycamore friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Drew Sycamore – Fed Fredag i Friheden

Drew Sycamore – Fed Fredag i Friheden

Drew Sycamore er en dansk sanger og sangskriver, der har fået stor succes både i Danmark og internationalt. Hendes musik er en blanding af pop, elektronisk og alternativ musik og har et unikt og futuristisk lydbillede.

Drew Sycamore blev født og opvokset i Danmark, men hun har også tilbragt tid i USA, hvor hun blev inspireret af den amerikanske musikscene. Hendes baggrund inkluderer tidligere arbejde som model, men det var altid musikken, der trak i hende.

Nogle af Drew Sycamores mest populære sange inkluderer “45 Fahrenheit Girl”, “I Wanna Be Dancing” og “Take It Back”. Hendes musik har en stilistisk fleksibilitet, som har gjort hende populær blandt mange forskellige publikum.

Drew Sycamore har haft succes både i Danmark og internationalt, og hendes musik er blevet spillet på radiostationer verden over. Hun har optrådt på nogle af de største musikfestivaler i Danmark, herunder Roskilde Festival og Smukfest.

Drew Sycamore er også kendt for at have et stærkt visuelt udtryk i hendes musikvideoer og live-optrædener. Hun har en unik og iøjnefaldende stil, der matcher hendes musik og personlighed.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.

Koncerten med Drew Sycamore varer 75 minutter.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.