Teater Bodega

Skolegade 7, 8000 Århus C

MenukortBook bord

En autentisk oplevelse på Teater Bodega

Hvis du endnu ikke har oplevet stemningen og dansk traditionel mad på Teater Bodega, så skulle du overveje at sætte den på listen over kommende spisesteder.

Teater Bodega har haft adresse på Skolegade i Århus i en menneskealder. Eller faktisk lidt mere end det. For restauranten har mere end 100 år på bagen. Her hed den i starten Torve Cafeen, men ændrede navn til Teater Bodega i 1959.

Nostalgi på alle vægge

Når du kommer ind på restauranten bliver du straks mødt af de mange billeder, som fylder væggene rundt i alle lokaler. Her hænger historie og nostalgi side om side og du kan tage turen rundt blandt tidligere berømte gæster i restauranten og se billeder fra nogle af de mange forestillinger, der har været på Århus Teater. De ældste billeder tager dig helt tilbage til 50’erne.

Maden er så dansk, som det kan være. Her står menuen på blandt andet stegt flæsk, biksemad, bøf og stjerneskud og der er da heller ikke sparet på hverken dansk fedt og hjemmelavet agurksalat som tilbehør til din mad. Og som en helt specielt oplevelse bliver selv din kaffe serveret i de ikoniske Madam blå kaffekander. Serveringen er helt nede på jorden, med samtale om stedets historie og personlige anekdoter fra tjeneren, der bliver fortalt med et glimt i øjet.

Kendisser og stamkunder har spist på restaurant Teater Bodega gennem et århundrede

 Det er ikke usædvanligt, at musikere eller skuespillere fra Århus Teater lægger turen forbi restauranten. Hvilket billederne på væggen i stor stil vidner om. Her spiser du omringet af kendisser og skuespillere og midt i byens travle liv er du for en stund tilbage til de gode gamle Århus dage, som er præget af et langt teaterliv.

Åben året rundt – næsten

På Teater Bodega kan du spise året rundt på nær 5 dage omkring jul og nytår, hvor de holder lukket. Her kommer stamkunderne jævnligt og for mange er den årlige julefrokost på restaurant Teater Bodega en tilbagevendende begivenhed år efter år.

Her holdes forretningsmøder og nydes frokoster i omgivelser, der ikke har forandret sig i mange år. Og gudskelov for dette. For vi har stadig et behov for at mødes og spise på steder, hvor gammel dansk kultur bidrager med lidt frirum til en ellers travl hverdag.

Lokalerne

Restauranten er inddelt i mindre rum, nogle mere lukket end andre, så har du brug for lidt uforstyrret snak til din middag, er der mulighed for at vælge dette. Det er også rigtig godt til mindre selskaber, hvor du kan booke et lokale og sidde lidt mere privat fra de øvrige spisende gæster. Mens du venter på din mad, kan du gå rundt og nærstudere de mange hundrede billeder, der hænger på væggene. Ja selv en tur på toilettet er en oplevelse for sig selv, ned af den smalle gang med det farverige mosaik mønstrede tapet.

Så smal, at du pænt må vente, hvis der kommer en modgående. Med den blå dør for enden af gangen føler du mere der åbnes op til en verden af mystik end et hvidt toilet.

Teater Bodega online

Spisning og take-away

Spisning på stedet.
Ingen take-away.

  • Frokost
  • Aften
Kontaktinfo

Telefon: 86121917
Mail: nfo@teaterbodega.dk

Åbningstider

mandag 11.30–23
tirsdag 11.30–23
onsdag 11.30–23
torsdag 11.30–00
fredag 11.30–00
lørdag 11.30–00
søndag 12.00–21

Åbningstider køkken

mandag 11.30–21.15
tirsdag 11.30–21.15
onsdag 11.30–21.15
torsdag 11.30–22
fredag 11.30–22
lørdag 11.30–22
søndag 12.00–20

Lokaler

Mindre hyggelig lokaler.
Velegnet til større selskaber.

Målgruppe

Ingen aldersbegrænsning.
Blandet aldersgruppe.
Både yngre og lidt ældre.
Populært for virksomheder.

Parkering

Betalt parkering i hele midtbyen.
Parkere i P-huset ved Dokk1. Åbent døgnet rundt.
P-kælder ved Navitas.

Offentlig transport

Alle busser stopper i midtbyen.

Se flere spisesteder i Århus