Aarhus Inside logo

ZZ Top i Tivoli Friheden

ZZ top Tivoli Friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev ZZ Top i Tivoli Friheden

ZZ Top i Tivoli Friheden

ZZ Top bringer bluesrockens magi til Tivoli Friheden

Aarhus, Danmark – Oplev rocklegenderne ZZ Top live i Tivoli Frihedens idylliske omgivelser til juli 2024. Som en del af det udendørs koncertformat ‘Summer Session’ i samarbejde med Live Nation, lover denne aften at blive en uforglemmelig oplevelse for både fans af bluesrock og musik generelt.

Et ikonisk band med en uforlignelig arv

ZZ Top har prydet musikscenen siden 1969 og har cementeret sig som en bastion af bluesrock. Med Billy Gibbons, Frank Beard og Elwood Francis ved roret (efter Dusty Hills bortgang i 2021) fortsætter bandet med at levere kraftfulde liveoptrædener og inspirere generationer af musikere.

Gennembrud, hits og en mytisk status

Albummet “Tres Hombres” fra 1973 katapulterede ZZ Top til stjernestatus med hits som “La Grange” og “Jesus Just Left Chicago”. Deres karakteristiske lange skæg og solbriller har gjort dem til et visuelt ikon, der overskrider musikken og har givet dem en nærmest mytisk status i rockens verden.

En uforglemmelig aften med musikalsk magi

Forbered dig på en aften fyldt med nostalgi og nutidig rock, når ZZ Top indtager scenen i Tivoli Friheden. Deres bagkatalog af hits, der inkluderer “Gimme All Your Lovin'”, “Sharp Dressed Man” og “Legs”, garanterer en energisk og mindeværdig oplevelse for alle aldre.

Bemærk

  • ZZ Top er arrangeret af Live Nation og er derfor ikke en del af Fed Fredag og Fed Lørdag i Friheden.
  • Du kan ikke bruge dit sæsonkort til denne koncert.

Praktisk information

Billetpris: 640 kr. plus gebyr
Presalg: Fra 14. december 2023

PR foto/ Live Nation

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.