Aarhus Inside logo

Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

FED_FREDAG_DANSER_MED_PIGER_THOR_FARLOV

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

Forbered dig på en uforglemmelig aften med Thor Farlov og Danser med piger, der begge optræder til Fed Fredag. Det bliver en aften fyldt med energi, hvor publikum får fornøjelsen af hele to koncerter.

Fra Citiboys til Solo Succes!

Thor Farlov gjorde et imponerende indtryk, da han i 2020 debuterede som soloartist med albummet ‘Nye Minder’. Albummet modtog strålende anmeldelser fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, hvilket bekræftede Farlovs evner som sangskriver og soloartist efter hans tid i Citybois.

I 2023 introducerede han en ny disco-house inspireret lyd med singlerne ‘Solen Op’ og ‘Italien’, som fulgte op på succesen fra 2022 med hits som ‘Kompromis’ og ‘Ovenpå’, samt det roste debutalbum ‘Nye Minder’.

I foråret 2023 blev Farlovs koncert på Lille VEGA udsolgt på rekordtid, hvorefter den blev opgraderet til og udsolgt i VEGAs store sal. Sommeren bød på koncerter over hele landet, og i september tog Farlov en pause, hvor han skrev sangen ‘Januar til December’ i et midlertidigt studie på Sjællands Odde. Her samarbejdede han igen med sit team – Jens Ole McCoy, Rob & Jenne, Carl Barsk og MAS – med fokus på at skabe nye sange.

Musikalsk samarbejde og venskab

Efter flere år med at spille covers, besluttede Danser med piger sig for at skabe deres egen musik. Det skete en aften i deres hjemmestudie, hvor de skabte deres debutsingle. De valgte at arbejde hele natten igennem i stedet for at hvile sig til en kommende session, drevet af energien og spændingen ved musikskabelsen. “Når vi laver musik, bliver vi så oplivede og inspirerede. Vi danser, synger og mærker et rush af at lave musikken. Vi mener, det ville være en skam ikke at dele denne følelse med dem, der vil lytte,” siger bandet.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 200 kr.
Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.