Aarhus Inside logo

Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

FED_FREDAG_DANSER_MED_PIGER_THOR_FARLOV

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

Thor Farlov & Danser med Piger – Fed Fredag i Friheden

Forbered dig på en uforglemmelig aften med Thor Farlov og Danser med piger, der begge optræder til Fed Fredag. Det bliver en aften fyldt med energi, hvor publikum får fornøjelsen af hele to koncerter.

Fra Citiboys til Solo Succes!

Thor Farlov gjorde et imponerende indtryk, da han i 2020 debuterede som soloartist med albummet ‘Nye Minder’. Albummet modtog strålende anmeldelser fra Soundvenue, GAFFA og Politiken, hvilket bekræftede Farlovs evner som sangskriver og soloartist efter hans tid i Citybois.

I 2023 introducerede han en ny disco-house inspireret lyd med singlerne ‘Solen Op’ og ‘Italien’, som fulgte op på succesen fra 2022 med hits som ‘Kompromis’ og ‘Ovenpå’, samt det roste debutalbum ‘Nye Minder’.

I foråret 2023 blev Farlovs koncert på Lille VEGA udsolgt på rekordtid, hvorefter den blev opgraderet til og udsolgt i VEGAs store sal. Sommeren bød på koncerter over hele landet, og i september tog Farlov en pause, hvor han skrev sangen ‘Januar til December’ i et midlertidigt studie på Sjællands Odde. Her samarbejdede han igen med sit team – Jens Ole McCoy, Rob & Jenne, Carl Barsk og MAS – med fokus på at skabe nye sange.

Musikalsk samarbejde og venskab

Efter flere år med at spille covers, besluttede Danser med piger sig for at skabe deres egen musik. Det skete en aften i deres hjemmestudie, hvor de skabte deres debutsingle. De valgte at arbejde hele natten igennem i stedet for at hvile sig til en kommende session, drevet af energien og spændingen ved musikskabelsen. “Når vi laver musik, bliver vi så oplivede og inspirerede. Vi danser, synger og mærker et rush af at lave musikken. Vi mener, det ville være en skam ikke at dele denne følelse med dem, der vil lytte,” siger bandet.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 200 kr.
Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.