Aarhus Inside logo

ØL og HYGGE på Aarhus Bryghus

Øl og hygge 2024

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev ØL og HYGGE på Aarhus Bryghus

ØL og HYGGE på Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus vil slå et slag for den danske mikrobryggeribranche med øl arrangement.

2023 var det første år, hvor bryggeribranchen oplevede et fald i antallet af bryggerier siden årtusindeskiftet. Dette års Øl og Hygge på Aarhus Bryghus er dedikeret til at minde os alle om, hvor dygtige bryggere vi har i Danmark.

Sammen med en stribe danske mikrobryggerier, åbner Aarhus Bryghus bryggeriet for en dag, dedikeret til det gode danske øl, lørdag d. 6. april kl. 11-17.

Mikrobryggerier fra hele landet

Aarhus Bryghus har inviteret en lang række bryggerier til at komme og hygge med de deltagende gæster.

I samarbejde med en perlerække af danske mikrobryggerier, sætter vi stande op på lageret og i produktionen, hvor hvert bryggeri er repræsenteret med egne øl, fortæller Niels Buchwald som er indehaver af Aarhus Bryghus.

Der vil både være lokale samt nationale bryggerier på dagen.

Formålet med Øl og Hygge har altid været at skabe en dialog om øllet, hvor alle kan være med. Men i år er arrangementet især en opsang til, hvor dygtige bryggere vi har i Danmark – både her i Østjylland, men også længere ude i Danmark. Der vil være repræsentation af både lokale og nationale bryggerier, forklarer Niels Buch-wald yderligere.

Øludvalget på dagen vil spænde bredt, med alt fra milde, indtagende øl til funky IPA’er, kraftfulde stouts og farverige ales.

De foreløbigt deltagende mikrobryggerier til Øl og Hygge er

Gamma Brewing, Ølmejeriet, Beard Brew, Ebeltoft Gaardbryggeri, Randers Bryghus, Syn-dikatet, Stormgården, Frederikshavn Bryghus, Stepping Stone Brewing, Thisted Bryghus, Humleland, Fanø Bryghus & Wintercoat.

Uden mad og drikke duer helten ikke
Foruden muligheden for at smage en masse forskelligt dansk øl, er der også andre tilbud på dagen. Du kan købe noget at spise samt smage på andre delikatesser.

Vi har selvfølgelig øllet for øje på dagen, men man hygger sig bedst, når man får øl til mad. Derfor sælger vi grillpølser, og vores gode venner fra Møllers Gastronomi kommer og sælger tarteletter. Du kan også smage gourmet kaffe fra Black Coffee Roasters, spiritus fra Brænderiet Enghaven og chokolade fra Kathrine Andersen.

Sådan fungerer Øl og Hygge

Som gæst får man udleveret et smageglas ved entréen, som koster 50 kr., og derefter kan man besøge de forskellige stande, hvor en smagsprøve vil koste 10 kr. Husk masser af mønter.

Aarhus Bryghus har også lavet et forsalg, hvor man får entré samt 5 smagsprøver til 80 kr. Det kan du læse mere om her. Dørene åbner kl. 11 og arrangementet varer helt frem til kl. 17.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til
Niels Buchwald, brygmester og indehaver
nfb@aarhusbryghus.dk
telefon 2040 3373

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.