Aarhus Inside logo

Nik og Jay og Medina i Tivoli Friheden

Summer Session Nik og Jay

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Nik og Jay og Medina i Tivoli Friheden

Nik og Jay og Medina i Tivoli Friheden

Sommeren siger farvel med en spektakulær fest i Aarhus, når nogle af de mest populære danske kunstnere, Nik & Jay og Medina, afslutter årets Summer Sessions i Tivoli Friheden.

Efter at have imponeret med fire udsolgte arenashows i efteråret, er Nik & Jay nu klar til at indtage det åbne himmel og dele den bedste musik, energi og bevægelse med deres fans. Denne sidste udendørs koncert på Tivoli Frihedens scene på den smukke event-ø byder også på et særligt gæsteoptræden fra en anden dansk musiklegende, nemlig Medina, som med sit imponerende repertoire garanterer en uforglemmelig folkefest.

Gennembrudsalbummet ‘Velkommen til Medina’ fra 2009 er stadigvæk lige så skarpt i dag, som det var ved udgivelsen. Medina har erobret hjerter med sin unikke stemme og en imponerende evne til at skabe uimodståelig popmusik.

Festen starter tidligt på aftenen med åbningskoncert fra Aarhus’ egen talentfulde popvokalist, Karl William.
Karl William er en af de mest kraftfulde stemmer inden for dansk popmusik og har altid været modig i sin udforskning af forskellige musikgenrer inden for pop. Den danske musiker og sangskriver har sat sit præg på den nationale musikscene med sin enestående musikalske stil og dybt bevægende tekster.

Sceneområdets indgang åbner kl. 15.00.
Forestillingen begynder kl. 18:30.

Nogle af forlystelserne i parken er tilgængelige fra kl. 15.00 og vil være åbne indtil koncertens starttidspunkt.

Billetpris: 595 kr plus gebyr
Presalg fra 9. februar 2024


Nik og Jay, Medina og Karl William er arrangeret af Live Nation og derfor ikke en del af Fed Fredag og Fed Lørdag i Friheden. Dette betyder at du ikke kan bruge dit sæsonkort til koncerten.

PR foto/ Live Nation

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.