Aarhus Inside logo

Lis Sørensen – Fed Lørdag i Friheden

Lis Sørensen Friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Lis Sørensen – Fed Lørdag i Friheden

Lis Sørensen – Fed Lørdag i Friheden

Lis Sørensen er en dansk sangerinde og sangskriver, født i 1955 i Aarhus, Danmark. Hun debuterede som musiker i midten af 1970’erne, og har sidenhen haft en lang og succesfuld karriere i den danske musikbranche.

Lis Sørensen har udgivet adskillige albums og er kendt for sin karakteristiske stemme og sit store repertoire af pop- og rockmusik. Nogle af hendes mest kendte og populære sange inkluderer “Tæt på Ækvator”, “Mine øjne de skal se”, “Fri for at drømme om dig”, “Ind til dig igen”.

Lis Sørensen har også været en del af flere musikprojekter, herunder Savage Rose og Bifrost. Hun har også arbejdet sammen med mange andre kendte danske musikere som Lars H.U.G. og Anne Linnet.

Lis Sørensen har modtaget adskillige priser for sit musikalske arbejde, herunder flere Danish Music Awards og en ærespris fra Koda i 2015.

Lis Sørensen har fortsat en aktiv karriere i dag og optræder stadig både på scener og i tv-programmer. Hun er stadig elsket af mange danskere og regnes af mange som en af de største og mest succesfulde kvindelige musikere i Danmark.

Pressebillede: Tivoli Friheden

Pris billet: 200 kr. (prisen vil stige på dagen)

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.

Koncerten med Lis Sørensen varer 75 minutter

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.