Lis Sørensen – Fed Lørdag i Tivoli Friheden

Lis Sørensen Friheden

Lis Sørensen – Fed Lørdag i Tivoli Friheden

Lis Sørensen er en dansk sangerinde og sangskriver, født i 1955 i Aarhus, Danmark. Hun debuterede som musiker i midten af 1970’erne, og har sidenhen haft en lang og succesfuld karriere i den danske musikbranche.

Lis Sørensen har udgivet adskillige albums og er kendt for sin karakteristiske stemme og sit store repertoire af pop- og rockmusik. Nogle af hendes mest kendte og populære sange inkluderer “Tæt på Ækvator”, “Mine øjne de skal se”, “Fri for at drømme om dig”, “Ind til dig igen”.

Lis Sørensen har også været en del af flere musikprojekter, herunder Savage Rose og Bifrost. Hun har også arbejdet sammen med mange andre kendte danske musikere som Lars H.U.G. og Anne Linnet.

Lis Sørensen har modtaget adskillige priser for sit musikalske arbejde, herunder flere Danish Music Awards og en ærespris fra Koda i 2015.

Lis Sørensen har fortsat en aktiv karriere i dag og optræder stadig både på scener og i tv-programmer. Hun er stadig elsket af mange danskere og regnes af mange som en af de største og mest succesfulde kvindelige musikere i Danmark.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.

Koncerten med Lis Sørensen varer 75 minutter.

Praktisk info for:

Lis Sørensen – Fed Lørdag i Tivoli Friheden

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.