Aarhus Inside logo

KrebsFalch – Fed Fredag i Friheden

Fed fredag KREBSFALCH

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev KrebsFalch – Fed Fredag i Friheden

KrebsFalch – Fed Fredag i Friheden

Forbered dig på en fantastisk oplevelse med KrebsFalch til Fed Fredag.

Poul Krebs og Michael Falch, begge veletablerede kunstnere, ser frem til en akustisk duo-turné til foråret, som allerede nu tegner til at blive udsolgt. Nu løfter de sløret for en sommertour, hvor de vil blive akkompagneret af deres fælles band: Troels Skjærbæk på bas, Mikkel Reumert Damgaard på keyboard, Vicky Singh på guitar og Peter Dombernowsky på trommer.

Disse to erfarne herresangere, som kærligt omtaler hinanden som “brødre”, blev af medierne betegnet som “drømmeduoen”. De har haft stor succes på deres glædesfyldte tour, først med deres band og efterfølgende som en akustisk duo. Nu har du muligheden for at opleve dem sammen til Fed Fredag i 2024.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 250 kr.

Prisen for koncerten stiger på dagen.
Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med KrebsFalch varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.