Aarhus Inside logo

Kandis – Fed lørdag i Friheden

Fed lørdag Kandis

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Kandis – Fed lørdag i Friheden

Kandis – Fed lørdag i Friheden

Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse med KANDIS, der indtager scenen med stil denne Lørdag! Kendt for deres energiske optræden og musikalsk finesse, leverer KANDIS en imponerende samling af velkendte hits. Fra det banebrydende “En Lille Ring Af Guld”, over Grand Prix-succesen “Lonnie Fra Berlin”, til “Det´ Dit Navn” og mange andre, har de toppet hitlisterne i over 35 år. Disse sange er blevet en integreret del af danskernes musikalske arv.

Fejr KANDIS’ bemærkelsesværdige 35-års jubilæum!

2024 markerer 35 år siden KANDIS’ begyndelse, en rejse fra et nyt band til at blive Danmarks mest elskede og eftertragtede gruppe. Deres karriere nåede et højdepunkt ved “SMUKFEST” sidste år, og gennem årene har de afholdt tusindvis af koncerter både i Danmark og internationalt, hvilket har skabt en bred fanskare. KANDIS har opnået den titel som det orkester, der har haft de længste og uafbrudte tournéer, hvilket fortjent har givet dem tilnavnet “Rejsende I Livsglæde”.

I løbet af de 35 år har KANDIS også udgivet adskillige succesfulde LP’er og CD’er. Dette har gjort dem til det bedst sælgende orkester i Danmark, med adskillige Guld- og Platinplader samt mange andre prestigefyldte anerkendelser, som understreger deres enorme popularitet og betydning i dansk musik.

Pressebillede: Tivoli Friheden

Pris billet: 200 kr. (prisen vil stige på dagen)

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.

Koncerten varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.