Aarhus Inside logo
Christina profil

Christina Hazelden

Jeg hedder Christina, bosat i Århus, og så har jeg en stor passion for at møde nye mennesker og dykke ned i deres spændende historier.

Mit hverdagsliv er fyldt med skrivning, da mit arbejde primært består af at skabe indhold i form af artikler og tekster og fortælle fængende historier. Derudover har jeg en mangeårig erfaring med SEO. Dette er med til at løfte Aarhusinside’s synlighed på Google

Det er fuldstændig bevidst, at du ikke finder nogen anmeldelser på Aarhusinside. Mit fokus er på at beskrive oplevelser og stemninger, som gæster kan forvente på forskellige steder og ved forskellige begivenheder. Det er vigtigt for mig at bevare det personlige præg på hjemmesiden og undgå, at det bliver for kommercielt.

At gå rundt i Århus og tale med folk er noget af det, jeg holder mest af og jeg vender ofte hjem med et helt nyt perspektiv, der var forskelligt fra det, jeg havde, da jeg begav mig ud. Min største udfordring er at lægge bånd på mig selv i mine tekster. Jeg finder tit det hele så spændende, og jeg arbejder konstant på at finde balancen og ikke lade mine tekster blive for lange.

Formålet med AarhusInside er at inspirere til udforskning og nydelse af vores dejlige by, så du kan skabe uforglemmelige oplevelser fyldt med minder.

Læs mere omkring Aarhusinside her.

Interviews og historier

Billeder fra nogle af mine interviews, der senere er blevet til artikler om oplevelser og personlige historier.

Interview Watersport
Interview Jacob Bundsgaard
Studerende til Kapsejladsen i Universitetsparken
Nils Malmros interview
Interview Friheden
Interview Tivoli Friheden
Studerende til Kapsejladsen i Universitetsparken
Rasmus Tantholdt og Christina Hazelden

Nyeste artikler

Læs historier fra begivenheder og oplevelser i Aarhus.

Ø-fest på Aarhus Ø – Et fællesskab på kajkanten

Ø-fest på Aarhus Ø – Et fællesskab på kajkanten

AWC skaber en succesfuld folkefest med Ø-Fest på Aarhus ØI weekenden blev der for 4. år i træk afholdt Ø-fest og arrangøren bag er Aarhus Watersport Complex (AWC).Eventet, som fandt sted ved Basin 7 på Aarhus Ø, har trukket både lokale og internationale deltagere til...

Toto tryllebinder publikum i Friheden

Toto tryllebinder publikum i Friheden

Toto leverer uforglemmelig aften med hits i FrihedenLørdag aften stod jeg klar med fotograf Wyrle Studio til den tredje Summer Session i Tivoli Friheden denne sommer. Toto spillede på scenen, og Sko/Torp varmede publikum op. Og sammen leverede de Summer Sessions...