Aarhus inside fritlagt logo
Christina profil

Christina Hazelden

Jeg hedder Christina, bosat i Århus, og så har jeg en stor passion for at møde nye mennesker og dykke ned i deres spændende historier.

Mit hverdagsliv er fyldt med skrivning, da mit arbejde primært består af at skabe indhold i form af artikler og tekster og fortælle fængende historier. Derudover har jeg en mangeårig erfaring med SEO. Dette er med til at løfte Aarhusinside’s synlighed på Google

Det er fuldstændig bevidst, at du ikke finder nogen anmeldelser på Aarhusinside. Mit fokus er på at beskrive oplevelser og stemninger, som gæster kan forvente på forskellige steder og ved forskellige begivenheder. Det er vigtigt for mig at bevare det personlige præg på hjemmesiden og undgå, at det bliver for kommercielt.

At gå rundt i Århus og tale med folk er noget af det, jeg holder mest af og jeg vender ofte hjem med et helt nyt perspektiv, der var forskelligt fra det, jeg havde, da jeg begav mig ud. Min største udfordring er at lægge bånd på mig selv i mine tekster. Jeg finder tit det hele så spændende, og jeg arbejder konstant på at finde balancen og ikke lade mine tekster blive for lange.

Formålet med AarhusInside er at inspirere til udforskning og nydelse af vores dejlige by, så du kan skabe uforglemmelige oplevelser fyldt med minder.

Læs mere omkring Aarhusinside her.

Interviews og historier

Billeder fra nogle af mine interviews, der senere er blevet til artikler om oplevelser og personlige historier.

Interview Watersport
Interview Jacob Bundsgaard
Studerende til Kapsejladsen i Universitetsparken
Interview Friheden
Interview Tivoli Friheden
Studerende til Kapsejladsen i Universitetsparken

Nyeste artikler

Læs historier fra begivenheder og oplevelser i Aarhus.

Oplevelser på NorthSide

Oplevelser på NorthSide

Festivalmagi på NorthSide. Kreativitet, dans og uforglemmelige oplevelserBilleder af Wyrle StudioNorthSide Festivalen 2023 var ikke bare musik og duftende madboder, men en tre-dages fest for sanserne. På festivalens område var der et væld af kreative aktiviteter, der...

Restaurant Baggården22

Restaurant Baggården22

M. P. Bruuns Gade 24, 8000 AarhusBaggården22 er dit personlige spisested midt i hjertet af AarhusPå det charmerende Frederiksbjerg lige over for Bruuns Galleri finder du den intime og hyggelige restaurant Baggården22. Stedet minder lige om det spisested, som du...

Radio Go FM Live er en årlig fest med traditioner

Radio Go FM Live er en årlig fest med traditioner

Radio go!FM Live er en årlig Aarhusfest med traditionerHvert år i april begynder mange tusinde Radio go!FM lyttere i Aarhus at summe af forventning. Det er snart ved at være tid til, at de meget eftertragtede billetter til årets event i Friheden bliver frigivet i...

Unikke sightseeing og smagningsture med Nordic Seaplanes i Aarhus

Unikke sightseeing og smagningsture med Nordic Seaplanes i Aarhus

Unikke sightseeing og smagningsture med Nordic Seaplanes i AarhusAt vandre gennem Aarhus' gader og tage utallige billeder har været min måde at opdage og forstå byens sjæl på. Både for mit eget vedkommende og for at dele disse oplevelser med lokale og besøgende her på...