Aarhus Inside logo

Single i Århus

En af de mest populære måder at finde sociale arrangementer i Århus på er via Facebook. Der er flere forskellige grupper på Facebook, hvor man kan finde og deltage i arrangementer. Disse grupper er en god måde at møde nye mennesker og finde spændende oplevelser i byen.

Minglr-for-singler logo

Aldersgruppe 36-56 år

Minglr for singler holder arrangementer ca. en gang i måneden. Derudover afholder de også julefrokost og en megafest nytårsaften samt rejser og madklubber.

Som navnet også antyder, så er gruppen for dig, der gerne vil møde nye mennesker. Ikke nødvendigvis fordi du ønsker en kæreste, men den mulighed findes selvfølgelig også. Det er alle typer, som kommer i Minglr. Fælles for dem er at de ønsker at udvide deres kreds af venner eller finde en kæreste. Dukker du op alene, så er fordelen at arrangementet starter med spisning og du dermed hurtigt kommer i snak med andre. Og du kan være helt sikker på, at andre også er mødt op alene.

singlevenner-i-aarhus logo

Singlevenner blev oprindelig lavet for singler i Århus, men da nogle af dem fandt sammen som par og stadig ønskede at være en del af gruppen, blev den lavet, så du ikke behøver at være single for at være medlem. Heller ikke på trods af navnet. Og står der ikke lige kæreste øverst på din ønskeliste, så er det stadig en god gruppe at være en del af.

I grupper lægges der masser af opslag op med muligheder for at mødes. Det er både privatfester, til musikquiz på en af byen pubber. Gåture rundt om Brabrandsøen eller mødes inden begivenheder og koncerter i Århus.

Singlevenner er en oplagt mulighed for at møde nye mennesker af begge køn og derved skabe et godt netværk.

Karmaklubben logo

For alle aldersgrupper
Hvis du kan lide at danse, så er Karmaklubben et godt bud på en god lørdag danseaften. Her kommer både par og singler. Fælles er, at man gerne vil svinge rundt på dansegulvet til en festlig omgang god dansemusik. Du kan selvfølgelig også stille dig i baren og nyde festen, hvis du ikke er den store dansemus. Det er musik fra 70’erne frem til det som spilles i radioen nu.

Karmaklubben laver arrangementer ca. et par gange i måneden i Århus. En gang om året laves en mega karmafest, som holdes et lidt større sted, hvor der startes ud med spisning og bagefter så åbner dansegulvet. Og så afholdes selvfølgelig også en karmafest nytårsaften med middag og dans.

Find nye veninder logo

Find nye veninder (Jylland) – og få mere ud af din frihed som single.

Denne gruppe er for single kvinder i Århus og omegn. Det er både for kvinder, der er flyttet til Århus og ikke kender så mange i byen endnu. Men også for kvinder, som allerede bor i Århus, men som er blevet single. Aldersgruppen er for de fleste sidst i 30’erne og op efter.

Der bliver lagt opslag op i gruppen både med gåture, biografture. Møder på cafeer eller hvor man følges til koncerter. Madklubber eller hvor man går ud og spiser. Samlingspunktet i gruppen er, at mange ikke kender hinanden på forhånd, når man mødes. Og derfor er stort set alle kvinder i samme båd. Det gør, at man absolut ikke kommer til at føle sig som den eneste, der ikke kender andre.

singles-have-more-fun logo

Aldersgruppe: 25-45 år, Århus og omegn.

Hvis du mangler selskab til en bytur en lørdag aften eller nogle at tage til koncerter med, så er denne gruppe et godt sted at få nye venner. Det er et mix af begge køn og der er også mulighed for madklubber og brætspilsaftner.

Går der en film i biffen, som du gerne vil se, men ikke har lyst til at gå alene, er gruppen også et sted, hvor du kan lægge et opslag op. Og dermed finde nogle af følges med. Eller hvis du mangler en partner til danseundervisning. Som gruppen også skriver, så er det for singler i alderen 25-45 år.

Hvis du ikke har lyst til selv at lave et opslag, så det ingen problem at finde en begivenhed og tilmelde dig den.

Flere-veninder-i-Aarhus-og-omegn logo

Denne gruppe er både for dig som er single og hvis du er i forhold. Selvom man er i et parforhold, kan man godt have brug for at dyrke nye venskaber og tage med til arrangementer med andre kvinder. Aldersgruppen er fra midt 20’erne til start 50’erne. Her bliver lagt begivenheder op med cafeture og koncerter eller mødes privat til kaffe en søndag eftermiddag.

En del lægger også op, at de søger nye venner og det bliver altid taget godt imod. Her er alle i samme båd, så når du deltager i nogle af arrangementerne, så er alle med på lige vilkår og det er ikke alle som kender hinanden på forhånd. Er du lige flyttet til Århus er det en super godt måde, at møde andre på.

Singler-i-Aarhus logo

Aldersgruppen er mellem 30 – 55 år i gruppen og for dig, som ønsker en kæreste. Der er dog også medlemmer, som blot ønsker at udvide deres venskabskreds.

Hvis kæreste står højest på listen, så er det bare at lægge et opslag op eller scrolle ned igennem de mange opslag fra de øvrige medlemmer. Og ellers er der også at finde lidt hyggesnak i gruppen, når der kommenteres på de humoristiske opslag, der også dukker op.

Singlefester-i-Aarhus logo

Arrangeret af SingleSpot.dk

Gruppen er for 25+ og her bliver der slået begivenheder op for singler i Århus. Det kan være alt fra løbeture til ferier eller de forskellige singlefester, som findes i byen.

Er du til festivaler har du også mulighed for at finde nogle at tage med i gruppen. Det er både arrangører og private, som ligger opslag op i gruppen. Så hvis du ønsker at udvide dit netværk, er det et godt sted at kigge.

Find-en-veninde-Aarhus logo

Find en veninde – Aarhus og omegn #dueraldrigalene

Gruppen på lidt over 1600 medlemmer er et godt sted at møde nye veninder og få opbygget venskaber. Der bliver lagt opslag omkring biografture, cafe- og brætspil møder. Gåture og mødes inden de forskellige koncerter, som Århus har at byde på.

Her har du mulighed for at lære en masse nye at kende, som også er i gruppen, for at udvide deres netværk. Nogle ligger også opslag op, at de ønsker at møde nye venner og det har du selvfølgelig også selv mulighed for at gøre. Bestemt en side, som er værd at tjekke ud. Aldersgruppen er fortrinsvis for de 20 – 30 årige og kun for kvinder.

Find-en-veninde logo

Find en veninde #dueraldrigalene

Denne gruppe er landsdækkende, men ud af de lidt over 15.000 medlemmer, er der også en del fra Århus. Her kan du finde nye venskaber og deltage i de arrangementer, som medlemmerne lægger op. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at sætte noget i gang og lægge forslag til arrangementer op.

Mange ligger også opslag op, hvor de fortæller kort om sig selv og at de søger nye venskaber. Det er en rigtig god måde at udvide sit sociale netværk et sted, hvor alle søger det samme. Aldersgruppen er fortrinsvis for de 20 – 30 årige og kun for kvinder.

Find-en-veninde-Aarhus logo

For alle aldersgrupper

Genlyd er et initiativ under Århus Kommune, hvor du gennem en digital opslagstavle kan møde andre, som bor i Århus. Her kan du deles om en interesse eller finde nogle, som du kan følges med til en bestemt aktivitet. Det kan også være at drikke en kop kaffe eller gå en tur i byen.

På Genlyd.dk er der over 4000 andre, der søger andre til fællesskab i Århus. Her kan du selv skrive et opslag på opslagstavlen eller se om der er opslag, som har interesse for dig.

På deres facebook kan du også finde opslag, hvor du kan mødes med andre fra Århus.

Find andre netværksgrupper her

Find din næste oplevelser i Aarhus

Sådan kan du møde nye mennesker

Hvis du er ny i Århus eller blot ønsker at udvide din vennekreds, er der masser af muligheder for at møde nye mennesker og deltage i spændende arrangementer. Århus er en by fyldt med liv og kultur, og der er noget for enhver smag. På denne side vil vi give dig en række tips til, hvordan du kan komme i gang med at udforske det sociale liv i Århus og møde nye mennesker.

Først og fremmest er Facebook et godt sted at starte. Der findes utallige Facebook-grupper for både Århus som helhed og for de enkelte bydele, hvor du kan finde arrangementer, der passer til dine interesser. Mange af grupperne er åbne for alle, så du behøver ikke at kende nogen på forhånd for at deltage. Du kan også overveje at oprette din egen gruppe, hvis du har en specifik interesse eller hobby, som du gerne vil dele med andre.

En af de mest populære begivenheder i Århus er den årlige Aarhus Festuge, hvor byen fyldes med kulturelle arrangementer og aktiviteter. Festugen er en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker og opleve Århus på en helt ny måde. Udover Festugen er der også en lang række andre festivaler og events i Århus, såsom SPOT Festival, NorthSide Festival og Kulturnatten.

Venner med samme interesser

Hvis du er mere til sport og motion, så er der også mange muligheder for at dyrke motion og samtidig møde nye mennesker. Århus har mange sportsklubber og foreninger, som arrangerer både træning og sociale aktiviteter. Du kan også overveje at tilmelde dig et af byens mange løbe- eller cykelhold, hvor du kan træne sammen med andre og samtidig opleve Århus’ smukke natur.

Hvis du er mere til kreative aktiviteter, så er der også masser af muligheder for at dyrke dine kreative evner i Århus. Der findes et væld af kunst- og håndværksbutikker, hvor du kan tage workshops og kurser. Du kan også overveje at deltage i en af byens mange tegne- eller malegrupper, hvor du kan møde andre kreative sjæle og udveksle ideer og inspiration.

Endelig kan du også overveje at deltage i frivilligt arbejde i Århus. Der findes utallige organisationer og foreninger, som altid har brug for frivillige til at hjælpe med alt fra at arrangere events til at gøre en forskel i samfundet. Ved at deltage i frivilligt arbejde kan du ikke blot møde nye mennesker, men også gøre en forskel i samfundet og være med til at skabe positive forandringer.

Uanset hvad dine interesser og præferencer er, så er der masser af muligheder for at møde nye mennesker og udforske det sociale liv i Århus. Det kræver blot, at du tager det første skridt og kaster dig ud i det og deltager i de mange spændende arrangementer og aktiviteter, som byen har at tilbyde.
Lykke til!