Nordisk Film biograf

Tordenskjoldsgade 21, 8200 Aarhus

Se programKommende film

Nordisk Film Biografen på Trøjborg oser af charme og nærvær

Trøjborg er en charmerende bydel i Århus som af mange bliver kaldt “byen i byen” og selvfølgelig har Trøjborg også sin egen biograf, der ligger midt på hovedgaden. Nordisk Film har siden den 26. december 1951 har biografen på Trøjborg, hvor de vist danske og udenlandske film til århusianere. Selvom biografen har holdt sin 70 års fødselsdag er den ikke fulgt med tiden, når det kommer til indretningen. Og det er netop det, som er med til at give Nordisk Film sin helt egen charme og gør, at den bestemt er et besøg værd. For det er positivt, at indretningen stadig er i samme stil, som den var i 50’erne. .

5 hyggelige sale

Biografen har 5 sale, hvor du kan nyde dine popcorn til de spændende film, som de har på plakaten. Her er både de lidt større og de mindre biografsale. Og netop de mindre er med til at skabe en mere intim oplevelse, når filmen skal nydes. Faktisk lidt som sad man en flok venner hjemme en lørdag aften til fælles filmoplevelse.

Lokale og stamgæster

Nordisk film på Trøjborg er kendt blandt de lokale og her er kommet stamgæster gennem årene. Både for at opleve film på de store lærred, men også for at sidde i cafeområdet og hygge sig. For personalet giver det mulighed for en nærværende service, da de kender mange af gæsterne, som kommer herind. For mange af dem, er de på fornavn med og det giver ikke kun gode oplevelser blandt gæsterne, men i stor grad også blandt personalet.

Danske biografer

Oplevelsen i biografen er ikke som andre biografer. Lige fra du træder ind af døren og til filmen er færdig. Personalet, der er nærværende over for deres gæster til trinene op ad den smalle gamle trappe med det autentiske gulvtæppe i 50’er stilen og ind i den hyggelig biografsal. Og husk, at du støtter et dansk firma, hver gang du vælger at besøge en Nordisk Film biograf.

Nordisk Film biograf online

Kontaktinfo

Telefon: 70131211

Sale

5 sale med aircondition og god benplads. Med den kraftige hældning på stolerækkerne er der mulighed for at se filmen, selvom der sidder en høj person foran dig.

Ekstra info

Du kan bruge Biografklub Danmark-kupon’er i Nordisk Film biografen på Trøjborg

Parkering

Parkering på Tordenskjoldsgade ved siden af biografen.

Offentlig transport

Bus 1A stopper lige ved siden af biografen.

Biografen på Trøjborg

Se flere oplevelser her

Street Art rundt i Århus

Street Art rundt i Århus

Street Art er en stor del af Århus by. De smukke malerier sidder på rigtig mange gavle rundt i byen. Nogle street art...

Den Uendelige Bro

Den Uendelige Bro

Den Uendelige Bro ligger ved Ballehage strand i Århus. Her kan du gå rundt og rundt og rundt. Eller sætte dig på broen...