Aarhus Inside logo

THE SHOW – a Tribute to ABBA

THE SHOW – a Tribute to ABBA

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev THE SHOW – a Tribute to ABBA

THE SHOW – a Tribute to ABBA

Vi fejrer ABBAs 50-års jubilæum med en spektakulær begivenhed i Musikhuset med THE SHOW – a Tribute to ABBA.

Den 6. april 1974 stod ABBA på scenen i Brighton, England, ved det Europæiske Melodi Grand Prix, hvilket markerede begyndelsen på deres episke musikkarriere. De vandt Grand Prixet med deres uforglemmelige sang “Waterloo” og gik derefter videre til at erobre verden med deres uendelige række af hits.

Præcis 50 år senere kan du opleve “THE SHOW – A Tribute to ABBA” live i Musikhuset. Dette show er en hyldest til de fire succesrige svenskere og er en koncertoplevelse, du måske allerede har set på tv, men som du helt sikkert vil elske at opleve med din familie. Dette show har allerede imponeret publikum i 50 lande med over 2 millioner solgte billetter.

“The show was absolutely fantastic, and by far the best ABBA tribute I have seen,” udtaler The Official International ABBA Fan Club.

Dette originale ABBA-show blev skabt i 2001 og er helt unikt. Det begyndte, da bandet Waterloo vandt den populære svenske “Sing and Look-Alike” konkurrence, kaldet “Sikta mod Stjärnorna,” hvilket gav dem en finaleplads i England i Euro Eyes. Showet har medproducenter som de to svenske sangerinder Camilla Dahlin og Katja Nord, der også optræder som Agnetha og Frida under turnéen. Guitaristen Lasse Jonsson, der blandt andet medvirkede i indspilningen af ABBAs seneste album “Voyage,” vil også være en del af jubilæumsturnéen i 2024. Forvent et brag af hits, glimmer og plateaustøvler.

På scenen vil du finde i alt 25 musikere fra bandet Waterloo og The London Symphonic Rock Orchestra, der sammen med imponerende visuelle effekter og de ikoniske glam-kostumer vil skabe en forrygende ABBA-stemning. Orkestret bliver dirigeret af Matthew Freeman, en dygtig dirigent, der tidligere har arbejdet med navne som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

Glæd dig til en uforglemmelig og interaktiv festaften, hvor hele salen vil deltage aktivt. Forvent at høre hits som “Waterloo,” “SOS,” “Mamma Mia,” “Dancing Queen,” “Money Money Money,” “Knowing Me Knowing You” og musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende sangkatalog. Naturligvis vil der også være numre fra albummet “Voyage” på showets playliste, som ABBA udgav i 2021 efter en pause på fire årtier.

Praktisk vedr. THE SHOW – a Tribute to ABBA i Musikhuset Aarhus

Spilletider:

Onsdag 6/4 – kl. 16.00
Torsdag 6/4 – kl. 20.00

Køb billet til A Tribute to ABBA i Musikhuset

Billetpris 390 kr. – 440 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 5 minutter inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.