Aarhus Inside logo

Platt-Form – Er vi gået for langt?

Platt-Form Er vi gået for langt

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Platt-Form – Er vi gået for langt?

Platt-Form – Er vi gået for langt?

Forbered dig på en aften med hysterisk morsomt satire i selskab med den prisbelønnede komikertrio, der består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby.

Mille, Laus og Jakob gik sammen og dannet PLATT-FORM i 2013, og nu er de klar til at indtage Aarhus med deres hylespændende satireshow “Er vi gået for langt?” under deres forårs-turné i 2024.

Denne satiregruppe er ikke bange for at tage pis på alt og alle, inklusive dem selv og publikum. De vil servere sang, sjove tekster og skarpe satiriske stikpiller i Musikhuset, og du kan være sikker på, at det bliver en aften fyldt med latter.

Jakob Fauerby udtrykker deres forventninger til turnéen: “Vi glæder os helt utroligt til at besøge forskellige dele af landet og forhåbentligt få folk til at grine så meget, at de får lidt våde bukser – af grin, selvfølgelig.”

I 2022 var de tre fantastiske komikere værter for TV2 Charlies “Året der gak,” hvor de forkælede seerne med kærlig satire og skarp musikalsk underholdning.

Det var en sand folkevandring, da den populære satiregruppe havde premiere på deres længe ventede show “Er vi gået for langt?” Publikum og anmeldere var enige om, at showet var intet mindre end genialt og banebrydende. Så kom og vær med til en uforglemmelig aften med humor i særklasse.

Praktisk vedr. Platt-Form i Musikhuset Aarhus

Spilletider:

Onsdag 18/4 – kl. 20.00
Torsdag 19/4 – kl. 20.00

Køb billet til Platt-Form

Billetpris 255 kr. – 335 kr.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Rytmisk sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.