Aarhus Inside logo

London Symphony Orchestra

London Symphony Orchestra Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev London Symphony Orchestra

London Symphony Orchestra

Musikhuset er stolt over at være vært for et af verdens førende symfoniorkestre, London Symphony Orchestra (LSO).

Dette historiske orkester har haft den ære at blive ledet af nogle af musikkens mest fremtrædende dirigenter som Claudio Abbado, Colin Davis og Simon Rattle.

Til denne koncert vil orkestret blive ledet af Sir Antonio Pappano, som officielt påtager sig rollen som chefdirigent i september 2024. Programmet for aftenen omfatter Samuel Barbers Adagio for Strygere, Vaughan Williams’ 5. Symfoni og Maurice Ravels Klaverkoncert i G-dur, med den anerkendte franske pianist Bertrand Chamayou ved klaveret.

LSO blev grundlagt i 1904 og har hjemme i The Barbican i London. Orkestret har et globalt publikum, idet det når ud over Londons grænser gennem turnéer, ophold, digitale partnerskaber og et omfattende tilbud af live-streamede og on-demand koncerter. Hver måned lytter millioner af musikelskere over hele verden med online.

LSO bygger på princippet om, at ekstraordinær musik skal være tilgængelig for alle, fra ivrige orkesterfans i koncertsale til dem, der for første gang lytter med online.

I 1999 tog LSO et banebrydende skridt ved at danne sit eget pladeselskab, LSO Live, som har revolutioneret måden at indspille live orkestermusik på. Orkestret har udgivet over 150 indspilninger, hvilket gør det til det mest indspillede orkester i verden.

Dirigent: Sir Antonio Pappano
Solist: Bertrand Chamayou

Program:

Samuel Barber: Adagio for Strygere, Op. 11
Vaughan Williams: Symfoni nr. 5
Maurice Ravel: Klaverkoncert i G-dur

Spilletider:
Søndag 28/4 2024 – kl. 19.30 – 21.30

Billetpris 690 – 890 kr.
Varighed: ca. 2 timer minutter inkl. pause
Symfonisk Sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.