Aarhus Inside logo

Street Art tour

Street Art Studsgade Aarhus

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Street Art tour

Street Art tour

Tag på Opdagelse i Aarhus’ Street Art Univers
En Guidet Street art Tur med Kunstneren Mikkel T. Jessen”

Bliv en del af en fængslende rejse gennem Aarhus’ pulserende street art scene, vejledt af den berømte kunstner Mikkel T. Jessen. Vi vil udforske byens mest bemærkelsesværdige og skjulte kunstværker, nogle som du muligvis har set før, og andre som vil være helt nye for dig. Få indblik i de forskellige elementer af graffiti – fra tags til pieces og throw ups – og forstå, hvad der adskiller graffiti fra street art. Vi dykker ned i essensen af både graffiti- og street art-kulturen, undersøger deres samspil og den respekt eller mangel på samme for hinandens værker.

Vores eventyr starter i Paradisgade, hvor Mikkel T. Jessen tager os med ind i hans private tilflugtssted. Her vil du få en sjælden mulighed for at komme ind i hans kreative verden og se nogle af hans tidligste værker. Fra der, fortsætter vi vores kunstfærd forbi kendte steder som Graven, Mågekysset, Galerie Parnasse, Bestseller, ‘Atomkraft Nej Tak’ og Elvirasminde, før vi slutter ved Børnenes Jord i Øgadekvarteret.

Hvis lykken er med dig, får du måske endda chancen for selv at lave dit eget tag og sætte dit personlige præg på Aarhus’ street art scene. Dette er en unik mulighed for at opleve Aarhus fra et nyt perspektiv, så kom og opdag byens dynamiske kunstlandskab som du aldrig har set det før.

Læs mere om Mikkel T. Jessen i denne artikel.

Pris for din guidet tur: 175 kr. 

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.