Aarhus Inside logo
Mangler du en gaffeltruck på din arbejdsplads sponseret

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Mangler du en gaffeltruck på din arbejdsplads?

Mangler du ekstra muskler på din arbejdsplads, så er en gaffeltruck perfekt. En gaffeltruck kan hjælpe med mange af de praktiske opgaver, som kræver en del kræfter. Det er dog vigtigt, at den er god og fungerer optimalt, så du skal gå op i at få købt den rigtige. Hvis du allerede har en eller flere gaffeltrucks, så skal du måske overveje, om de trænger til at blive skiftet ud.

Køb en gaffeltruck med god samvittighed

Undersøg gerne, hvilke forhandlere og mærker, som går op i at produktionen er bæredygtig. En bæredygtig produktion indebærer blandt andet, at der er minimalt ressourceforbrug, en minimalt co2 udledning og at de rigtige certificeringer er på plads.

Du kan også forsøge dig med at købe en brugt gaffeltruck. Det er ikke alle forhandlere, der sælger brugte gaffeltrucks, men du kan eventuelt undersøge hjemmesider som: nc-nielsen.dk/gruppe/linde-gaffeltruck for inspiration. Miljøet lider, så derfor kan du vælge en bæredygtig tilgang, så du kan købe en gaffeltruck med ro i maven og god samvittighed.

Vælg den rigtige type gaffeltruck

Der findes forskellige typer af gaffeltrucks, så derfor skal du overveje, hvilke funktioner der er vigtige for dig. Du kan blandt andet købe en gaffeltruck, der kører på el eller en der kører på gas eller disel. Der er fordele og ulemper ved de forskellige muligheder, så tænk godt over, hvad det bedste er for dig og din arbejdsplads.

Find en god forhandler, der går op i at forhandle gaffeltrucks af kvalitet

Det vigtigt, at du får købt en gaffeltruck, som er af god kvalitet, så du kan have den i en del år. Den skal kunne løfte de opgaver, som du tiltænker den, da den skal være en hjælp, så du må gerne være kritisk, når du skal vælge. Tal gerne med din forhandler, hvis du bliver i tvivl om din kommende gaffeltruck.