Aarhus Inside logo
Tag på uforglemmelig Kenya safari med Africa Tours sponseret

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Vil du opleve Kenya? Tag på uforglemmelig Kenya safari med Africa Tours

Det er ikke så underligt, hvis du drømmer om at opleve Kenya. Landet byder nemlig på enestående landskaber og et ikonisk dyreliv, der garanterer et hav af unikke oplevelser til mindebogen.

En vellykket rejse til Afrika kræver omfattende planlægning, og det kan desværre skræmme mange fra at tage afsted. Heldigvis kan du alliere dig med rejsebureauet Africa Tours, der sikrer dig en skøn og tryg Kenya safari anført af danske rejseledere.

En Kenya safari er perfekt til førstegangsrejsende

Hvis du ikke har rejst i Afrika før, er en Kenya safari et rigtig godt sted at starte. Kenya er nemlig safariens hjemland, hvor du har rig mulighed for at komme på en klassisk safarirejse i smuk natur.
I landet ligger den kendte savanne Masai Mara National Reserve, der er hjemsted for mange af de klassiske og populære Afrika-dyr som løver og geparder. Derudover får Masai Mara hvert år fra juli til oktober besøg af den store migration af gnuer og zebraer, der farver græssavannerne næsten sorte. Migrationen bliver ofte refereret til som ét af verdens største vidundere.

Kulisserne til en Kenya safari udgøres af enestående landskaber. Kuperede, åbne sletter, bakker og skovområder vil præge de mange fotos, du tager på turen. Masai Mara ligger i en højde på mellem 1.500 og 2.000 meter, hvilket giver et varmt og behageligt klima året rundt. Af den grund har Masai Mara, der betyder masaiernes plettede land, været hjem for det farvestrålende Masai-folk i mange generationer.
Du har dog intet at frygte. Masaierne er nemlig imødekommende og venligt stemt overfor turister, og de viser gerne deres traditionelle landsbyer og kultur frem.

Danske Afrika-eksperter skaber tryghed på rejsen

På en rejse til Afrika bliver alle dine sanser aktiveret og udfordret, og for mange er det en overvældende oplevelse at besøge kontinentet. Hos Africa Tours har du derfor altid en dansk Afrika-ekspert med dig på din Kenya safari. Rejserne bliver nemlig ledt an af danske rejseledere.
Når du vælger en Kenya safari eller en hvilken som helst anden tur hos Africa Tours, er du sikret en tryg rejse. Alle ture er gennemtestede og veltilrettelagte af dygtige rejsekonsulenter. Rejselederne har selv mærket servicen og oplevet eventyret på alle niveauer, hvilket er din garanti for kompetent vejledning.

Du er således sikret fantastiske oplevelser på en Kenya safari samt gode ophold på de forskellige overnatningssteder, uanset om du skal fejre din bryllupsrejse eller tager afsted med hele familien.