Aarhus Inside logo
phertz.dk sponseret

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Inspiration til dig, der snart går på knæ for din bedre halvdel

Har du langt om længe fået taget mod til dig og er klar til at stille det helt store spørgsmål til din bedre halvdel? Så kan du her få lidt inspiration til, hvad du skal have på plads, inden du frier til din forhåbentlig kommende forlovede.

Find den perfekte forlovelsesring

Det er uden tvivl vigtigt at finde den perfekte forlovelsesring til dagen, som din kommende forlovede vil huske tilbage på for evigt og fortælle om til både venner og familie. Forlovelsesringe varierer i både farve, type og form, og derfor kan det være en idé at spørge nogle af din kærestes allertætteste venner eller familiemedlemmer ind til, hvilken type ring, hun kan bedst kan lide, og om hun er til det storslåede eller mindre glitrende. Samtidig kan du gå på jagt i hendes personlige smykkesamling, så du er sikker på at finde noget, der passer til smykkestilen.

Find en betydningsfuld lokation

En anden vigtig overvejelse at have inden frieriet er selve lokationen. Mange par har nogle steder rundt omkring i Danmark eller i udlandet, som har en betydning for deres kærlighedshistorie, og det er noget, du også kan tænke over, inden du frier. Måske du og din kæreste har en speciel tilknytning til Tivoli Friheden i Aarhus, og det derfor er oplagt, at det er her du frier til hende. Eller også kan det være, at I mødtes første gang til Aarhus Festuge, og at du derfor skal fri til kæresten næste gang, festlighederne går løs i de aarhusianske gader. Hvis din kæreste nærmere er til en mere intim setting, hvor I ikke bliver forstyrret eller observeret af andre, kan du med fordel finde et sted, I har nogle minder fra, og som har en værdi for jer begge to – det vil helt sikkert gøre dagen ekstra mindeværdig.