Aarhus Inside logo
aarhusinside.dk - www.atea.dk

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Få systemerne til at spille sammen med Microsoft

Skal I have opgraderet jeres IT-løsninger i virksomheden? Det er vigtigt, at jeres enheder snakker godt sammen – både med hinanden men også med de forskellige softwares, der gerne skal køre på dem. Microsoft er en af de helt store spillere på det marked, specielt når det kommer til selve softwaren og de forskellige programmer, der kan køre. Derfor kan det godt betale sig for jer også at finde Microsoftenheder, så I har det perfekte udgangspunkt for et system, der kører på skinner.

I kan finde et stort udvalg fra Microsoft her. Det gælder alt fra skærme til laptops eller tablets, som alle kan have deres fordele hver især. Tablets er især gode til dem, der ofte er på farten og kan have brug for at køre programmer, der ikke fungerer på en smartphone, men hvor en PC måske ikke er praktisk – det er en god mellemløsning og supplement til de almindelige bærbare.

Kom hurtigt i gang

Det er vigtigt, at det er nemt at implementere jeres enheder i virksomheden. Microsoft har den fordel, at enhederne er klar til køre, lige så snart de er pakket ud. I skal blot have tændt for de enkelte enheder og have konfigureret dem til at passe til den konto, der skal kobles på. Desuden er det let at have flere forskellige konti tilknyttet, hvis I har medarbejdere, der har behov for at dele.
Microsoft 365 er en programpakke, der efterhånden er anvendt i enormt mange virksomheder. Her får I alle de programmer, I har brug for, i en samlet pakke. Alt fra skriveprogrammer til databehandling og mailkorrespondance kan foregå i Microsoft 365, og det betyder også, at der kan sendes filer på tværs af enheder og programmer, der stadig kan aflæses, åbnes og behandles i andre programmer, der spiller sammen med dem.