Aarhus Inside logo

The Infernal Comedy

The Infernal Comedy Musikhuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev The Infernal Comedy

The Infernal Comedy

Oplev den amerikanske stjerne John Malkovich i en fængslende fortolkning af seriemorderen Jack Unterweger. Forestillingen “The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer” er en unik blanding af teatermonolog, opera og klassisk musik, krydret med sort humor.

Portrætteret af Malkovich, i hvidt jakkesæt og med solbriller, fremstår Jack Unterweger som en troværdig version af den virkelige morder, berømt som Østrigs svar på Jack the Ripper. Unterweger blev løsladt efter 15 års fængsel, hvor han imponerede intellektuelle kredse med sin litteratur, hvilket førte til forestillinger om hans rehabilitering gennem kunsten.

Efter sin løsladelse blev Unterweger en mediedarling, men fortsatte hemmeligt sine grusomme drab i USA og Europa. Han endte med at tage sit eget liv den dag, han igen stod for retten.

I “The Infernal Comedy” genopstår Unterweger fra de døde. Malkovich leverer en fremragende præstation som den charmerende, morsomme, men dybt forstyrrede seriemorder, der forsøger at sælge sin version af ‘sandheden’. Stykket skifter tonen fra humor til dyb uhygge, når Unterweger deler sine traumer og mørke fantasier.

På scenen ledsages Malkovich af det klassiske ensemble Orchester Wiener Akademie og sopranerne Chen Reiss og Susanne Langbein. De fremfører berømte operaarier, der akkompagnerer Unterwegers urovækkende bekendelser og skildrer den feminine sårbarhed og morderens gru. Stykket balancerer uhyggeligt mellem humor og grusomhed.

John Malkovich, anerkendt for sin imponerende film- og teaterkarriere, er perfekt castet som den forførende og dødbringende Unterweger.

Forestillingen er på engelsk, men tekster på dansk vil blive vist til både arier og monologer.

Praktisk The Infernal Comedy:

Lørdag 28/09 2024 15.00
Lørdag 28/09 2024 19.30
Søndag 29/09 2024 19.30

Billetpris 590 – 840 kr.
Varighed: ca. 1 timer og 30 minutter.
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.