Aarhus Inside logo

oplev Torben Chris’ oneman-show “GALning”

Musikhuset Torben Chris GALning

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev oplev Torben Chris’ oneman-show “GALning”

oplev Torben Chris’ oneman-show “GALning”

Træd ind og oplev Torben Chris’ seneste soloforestilling!
I løbet af sine 20 år i den danske comedy scene har Torben Chris cementeret sin plads blandt de mest skarpttænkende komikere i landet. Med sit nye onemanshow, “GALning”, bekræfter han endnu engang sin position med en humoristisk kraft, der rammer lige i hjertet.

Du kender måske allerede Torben Chris’ logiske tilgang til humor fra hans tidligere show “Jydelogik”, hans ZULU-program “Giver Det Mening ifølge Torben Chris”, eller måske fra serien “Jysk For Begyndere”. Hans bidrag til talrige tema-lørdage har også gjort ham kendt som fortaler for alt fra mere prisvenlige begravelser til retten til at være nøgen offentligt.

Som Torben Chris selv udtrykker det: “Jeg finder bare det humoristiske i det, der er latterligt, og hvis nogen ikke kan lide at blive gjort grin med, så må de lade være med at være så lette at gøre grin med”.

I “GALning” bliver hele ideen om undskyldningskultur og samfundets tendens til at tage hensyn til følelserne ikke blot satirisk udstillet, men også præsenteret på en humoristisk provokerende måde. Det er en forestilling, der ikke blot spidder samfundsnormer, men også leverer en sjov og tankevækkende oplevelse.

Praktisk “GALning”:

Torsdag 16/05 2024 – kl. 18.00
Torsdag 16/05 2024 – kl. 20.30

Billetpris 290 kr.
Varighed: ca. 1 timer og 30 minutter.
Rytmisk Sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.