Aarhus Inside logo

Library Card og Royal Highness på HeadQuarters

Library Card og Royal Highness pressebillede Train

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Library Card og Royal Highness på HeadQuarters

Library Card og Royal Highness på HeadQuarters

Den 23. august 2024 brager HeadQuarters løs med en dobbeltkoncert, der garanterer en aften fyldt med musikalske kontraster og eksplosiv energi. På scenen finder du to af de mest spændende upcoming-navne i dansk og international musik: Fra Rotterdam Library Card og Royal Highness fra Danmark.

Library Card:

Hvis du er til udtryksfuld, tankevækkende og melodisk musik, der balancerer på knivsæggen mellem slibende og blødt, så er Library Card lige noget for dig. Inspireret af Detroit post-punk, kultkunstrock og Anne Clarks poesi skaber de et unikt lydbillede, der både er udfordrende og fængslende. Live er de et sandt fyrværkeri af energi, hvor hvert bandmedlem skinner i sin egen ret. Med Lot van Teylingens sardoniske og oprigtige poesi i front, Emre Karayalçins uortodokse rytmer, Kat Kalkmans drivende baslinjer og Mitchell Quitzs fortryllende guitarpræstationer, er Library Card et band, der ikke lader sig kategorisere. De har hurtigt opnået popularitet i Rotterdam, og nu er det tid til at erobre Danmark!

Royal Highness:

Hvis du er til intens rockmusik med rødderne solidt plantet i den danske muld, men ambitionerne rettet mod stjernerne, så er Royal Highness et must-see. De fire musikere – Adam Peleg (Pacific Swell), Patrick Rathbun (Pardans, Gäy), Asger Overgaard (Gäy) og Öskar Dinesen (Pardans, Ecstasy in Order) – skaber et kalejdoskop af ekstatisk musikalitet, der blander elementer af country, jazz, progressiv rock og klassisk musik med en rå og øm energi. De er ikke bange for at eksperimentere og pushe grænserne, og deres liveoptrædener er en uforglemmelig oplevelse. Royal Highness er Danmarks nyeste udfordrere til det musikalske verdensherredømme, og de er klar til at vise verden, hvad de har af stof.

Tid: Koncertstart kl. 20.00, dørene åbner kl. 19.00
Pris: DKK 85,- (+ gebyr)

Billede Library Card og Royal Highness: Pressefoto PR Train

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.