Aarhus Inside logo

Formiddagskunst Richard Mortensen, et modernistisk ikon

Formiddagskunst Richard Mortensen

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Formiddagskunst Richard Mortensen, et modernistisk ikon

Formiddagskunst Richard Mortensen, et modernistisk ikon

Kom og oplev den ikoniske danske billedkunstner Richard Mortensen på ARoS med udstillingen “Richard Mortensen – Mellem Linierne”. Mortensen, en central figur i dansk kunsthistorie og en pioner inden for det abstrakte maleri herhjemme, vil blive udforsket nærmere i dette spændende arrangement.

Vi præsenterer et værk af Mortensen, “April 1975. Ved daggry. En genfødelsesfest i nærheden af Cambodia, 1975”, venligst udlånt af ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Hvis du ikke har et årskort, skal du huske at købe entré til museet. Og husk, at du på dagen kan få refunderet din entrébillet, hvis du beslutter dig for at købe et årskort.

Dette er en unik mulighed for at dykke ned i værkerne af en af Danmarks mest betydningsfulde kunstnere. Vi glæder os til at se dig!

Arrangementet finder sted på Niveau 3 i Auditoriet og varer fra kl. 11.00 til 12.00.

Pris
Billetter koster kun 50 kr. eksklusiv entré til museet. Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage, har du mulighed for at sætte dine billetter til salg eller efterlyse billetter på Facebook-begivenheden for arrangementet.

 

Pressefoto ARoS, Kreditering: Richard Mortensen, April 1975

Se meget mere fra ARoS

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.