Århundredets Festival

Århundredets Festival

Århundredets Festival

Århundredets Festival er en vidensfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenteres af Folkeuniversitetet i samarbejde en lang række kultur- og uddannelsesinstitutioner. I et miks mellem viden, kunst og kultur sætter festivalen hvert år spot på et tema for at skabe debat om det liv, vi lever, og det samfund, der omgiver os.

Århundredets Festival er en tilbagevendende begivenhed. Temaet kommer omkring fortid, nutid og fremtid. Programmet vil være mangfoldigt. Deltagerne vil bl.a. kunne opleve vidensmiddage- og koncerter, byvandringer, intelligente cocktails, livestreams, kunstcaféer, ølsmagninger og poetry slam. Og i 2023 vil vi sætte fokus på FN’s verdensmål #16: Fred, retfærdighed og stærke institutioner. Grænser er på mange måder særligt aktuelt i en tid præget af krig, krænkelse af menneskerettigheder og brud på folkeretten i Ukraine såvel som andre steder i verden.

De mange arrangementer foregår rundt i hele byen, så hold øje med Århundredets Festivals hjemmeside for at se tidspunkter og steder for de mange events.

Praktisk info for:

Århundredets Festival

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.