Aarhus Inside logo
Escapefactory

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Prøv escape room i Aarhus som teambuilding for nyt team

Har jeres virksomhed mod på at prøve et nyt teambuildingskoncept for at lære jeres team bedre at kende? Så skal I prøve Talent Quest, hvor vi arbejder på en sjov måde med medarbejder- og teamudvikling. I samarbejde med Play Your Talent (et nyt innovativt ledelsesværktøj), vil vi finde ud af jeres talenter og synliggøre, hvad der motiverer medarbejderen, og hvad medarbejderen taber energi på. Herunder vil vi også finde frem til, hvilke opgaver, der passer bedst til hvem.

Teambuilding Aarhus er en oplagt mulighed for at fremme medarbejdernes samarbejde og øge kreativiteten. Derfor er det oplag som et nyt team at bruge Talent Quest til at finde ud af, hvordan I skaber det bedste team, som vil skabe succesfulde resultater for netop jeres virksomhed.

Brug resultaterne i jeres hverdag

I løbet af blot 12 minutter vil vi finde frem til virksomhedens talenter og guider jer til, hvordan I forstår resultatet og bruger det til daglig. Det skaber også stor værdi for jeres medarbejdere, at deltage, da de hver især finder ud af, hvordan de får og taber energi. Det gavner også ledelsen at se, hvordan de bedst muligt udnytter deres forskellige medarbejdes talenter, og det viser virksomhedens samlede talentpotentiale.

Efter I har været igennem testen, vil I blive stillet over for en række forskellige udfordringer i Escape Factory’s Escape Rooms. Nu når I har opnået en ny indsigt i hinandens talenter, skal I nu løse disse udfordringer på bedste vis, mens en Erhvervscoach holder nøje øje med jer. Til sidst vil I have en samtale med erhvervscoachen som vil sætte ord på, hvad der skete i rummet, hvordan jeres talenter kom i spil, og hvordan jeres samarbejdskultur kom til udtryk. Erhvervscoachen vil også komme med bud på, hvordan I fremadrettet kan udvikle jer selv, hinanden og jeres samarbejde. Dette vil medføre en bedre daglig trivsel og et bedre resultat for virksomheden på bundlinjen.