Aarhus Inside logo
En dejlig seng at sove i sponseret

Sponsoreret indslag med ekstern partner

En dejlig seng at sove i

Helt ærligt. En god start på dagen starter altså med en god nat. Man skal ikke undervurdere en god søvn, og det starter du med at give dig selv, når du har en god seng at sove i. For du har helt sikkert prøvet at ligge på en flad luftmadras, i en gammel hotelseng eller i en slidt køjeseng, og det er ikke indsatsen værd. Så hvis du skal forkæle dig selv, så drop takeaway og kig i stedet for efter en ny seng.

Hvilken seng skal du have?

Men hvilken seng mangler du? Hvis du bare er dig selv, så kan det være fristende at købe en lille boxmadras. Den fylder ikke særlig meget, og den koster heller ikke meget. Men, har du overvejet en lidt større seng? Hvis du køber en på 180×200 cm., så har du altså lidt mere plads at boltre dig på. Så behøver du ikke diskutere med nogen, om du kan have fem eller ti bamser til at ligge med dig i sengen. Du kan også have plads til overnattende gæster, eller måske en sød kæreste, hvis du har sådan en.

Det er altid en god ide med en ny seng

Inden du køber dig en lidt større seng, så er det en god ide lige at finde et målebånd frem og sikre dig, at du har plads til dem. Det er surt at få købt en seng, som du alligevel ikke har plads til. Når du skal have en ny seng, så kan du også forkæle dig selv med noget nyt sengebetræk. Måske skal du have et nyt lagen eller flotte betræk til din pude og dyne? Du kan også overveje at købe et lille natbord, som kan stå ved siden af din nye store seng på 180×200 cm. Nu har du dig et godt projekt til weekenden, så hvad med at gå på jagt i dag?