Aarhus Inside logo
yiaarhus.dk - doegnflyt.dk - 06-01-2023

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Derfor skal du booke et flyttefirma

Mange vælger at flytte selv, og bevares: Det er billigere at gøre det alene eller med venner/familie, der er villige til at arbejde uden anden betaling end en øl fra køleskabet, når jobbet er gjort. Men er du ikke til sinds at køre frem og tilbage mellem gammel og ny adresse flere gange for at få det hele med, eller har du ikke et netværk at trække på? Så kan det give mening, at du booker et flyttefirma.

Søger du flyttefirma i Aarhus?

Selvfølgelig kan du også have andre grunde til at række ud efter et flyttefirma Aarhus, fx hvis ingen i dit netværk har styrken eller de rette redskaber til at få visse ejendele flyttet fra det gamle til det nye. Her tænkes der især på kæmpe kommoder, der ikke sådan lige lader sig skille ad. Det kan også være, du har en tung sofa med ramme af massivt træ, du aldrig i en million år ville kunne løfte selv.

Lad ikke dine møbler stå i stalden

Hvis der ikke er noget overlap mellem, at lejemålet ophører på din gamle adresse, og at du kan flytte ind i dit nye hjem, har du i øvrigt brug for et sted at få dine møbler og øvrigt indbo opmagasineret. Ret ofte vil flyttefirmaer kunne være behjælpelige her: De kan tilbyde midlertidig opbevaring af dine ting, så de står mere trygt, end hvis du fx lod dem stå i en stald, hvor de er udsat for fugt og fuglemøg.

Kontakt et flyttefirma ved erhvervsflytning

Er det i stedet en erhvervsflytning, vi taler om, virker det omsonst at liste fordelene op ved at lade et flyttefirma gøre jobbet, for det er din eneste mulighed. For du har ikke selv tænkt dig at flytte alt virksomhedens udstyr, og du kan ikke få ansatte til at gøre det ulønnet. Find et flyttefirma til jobbet.