Aarhus Inside logo

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop-3

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Vinterjazz og brunch Salling Rooftop-3

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop-3

Start din søndag morgen i Salling med en skøn kombination af brunch og jazz. Nyd din morgenkaffe i afslappede omgivelser, mens du lader dig opsluge af den smukke jazzmusik, der fylder luften med klare, melodiske toner.

Hver søndag i februar måned, bliver Bistroen i Aarhus vært for talentfulde jazzmusikere. Disse kunstnere skaber en atmosfære af hygge og glæde med deres livlige toner og hjertevarme musik.

Inviter dine nærmeste med og del formiddagen hos Salling. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Vinterjazz, hvor vi fejrer musikken, hyggen og fællesskabet.

Jacob Djursaa Standards Trio står for musikken til din formiddag.

Nyd brunch og jazz sammen – i forbindelse med Vinterjazz kan du nyde vores ROOFTOP Brunchbræt, en kop kaffe og en valgfri juice for kun 199 kr.

Se mere fra Salling Rooftop her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.