Aarhus Inside logo

Ude af Kontrol – Fed Fredag i Friheden

Ude af kontrol fed fredag

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Ude af Kontrol – Fed Fredag i Friheden

Ude af Kontrol – Fed Fredag i Friheden

Oplev den medrivende koncert med Ude Af Kontrol til Fed Fredag i Friheden.

Denne dynamiske trio har i løbet af det sidste halve årti skabt en sensationel bølge på musikscenen med deres række af hits, der har genereret millioner af streams på Spotify. Kendt for deres grænsebrydende stil og energiske præstationer, lover Ude Af Kontrol at levere en oplevelse, der lever op til deres navn. Med populære numre som “Op A”, “Mr. Lummer”, og “Snehvide Med De 7 Små Poser”, kan publikum forvente en aften fyldt med højenergiske toner og en bas, der vil holde alle i konstant bevægelse.

Gør dig klar til en uforglemmelig aften, hvor den ene hit efter den anden vil få både stemning og få plænen i Friheden til at eksplodere.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 250 kr.
Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med Ude af Kontrol varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.