Aarhus Inside logo
Tips til et anderledes festmåltid i Aarhus

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Tips til et anderledes festmåltid i Aarhus

Du sidder muligvis lige nu og tænker på alle de sidste ting, du mangler at få på plads, inden din næste fest i Aarhus. Du har sikkert allerede styr på, hvem der skal inviteres, og på hvilken dato festlighederne skal foregå, men når det kommer til maden, kan det være svært at vælge. Derfor får du her et par gode råd til en lidt anderledes menu til din næste store fest.

Et sjovt og saftigt indslag

Du kender nok selv de mange fester, hvor der serveres en klassisk menu med kød, gode kartofler, en smule grønt og en lækker sauce. Men nogle gange kan det betale sig at tænke ud af boksen og gøre det en smule anderledes end alle andre, så du giver dine gæster en ny og festlig madoplevelse. Du kunne f.eks. vælge at få helstegt pattegris til din fest, som du kan få en kok til at lave, imens du og dine gæster står og nyder det gode vejr og hyggesnakker omkring den store grill. Ikke nok med at pattegrisen udgør et utrolig lækkert og saftigt måltid, så er det også et sjovt og socialt indslag, som gæsterne kan nyde at observere under festen.

Hyggelig mad er bedre mad

Er du derimod ikke så meget til gris, der skal grilles over flammer i flere timer, findes der en anden form for hyggeligt, socialt og spiseligt indslag – nemlig hotdogs fra pølsevognen. Du finder ikke mange, der ikke ville blive glad for at se en pølsevogn komme rullende ind og servere hotdog efter hotdog, pølse efter pølse og en dejlig kølig Cocio til hver enkel gæst. Vælger du at leje en pølsevogn, kan du give dine gæster muligheden for at være sociale, imens de nyder hver bid af den lækre hotdog, som de sandsynligvis vil huske tilbage på som et originalt og fantastisk festmåltid.