Aarhus Inside logo
Sådan finder du de perfekte briller til damer - sponseret

Sponsoreret indslag med ekstern partner

Sådan finder du de perfekte briller til damer

Briller til damer tjener ikke blot det formål at give et skarpt syn – de udgør også et smykke, der fuldender dit look. Briller kan være med til at udtrykke din personlige stil og tilføjer et unikt touch til din garderobe.

Gå på opdagelse i brilletrends

Når det kommer til stil, så er der ingen regler! Du har måske allerede en idé om, hvilken brillefacon, farve eller stilart, der passer til dig – men lad det ikke blive en begrænsning for dig! Lad dig i stedet inspirere af de seneste trends og prøv forskellige stilarter, farver og mønstre, indtil du finder det perfekte par til dig. Måske bliver du ligefrem overrasket over hvilken brillefacon, der klæder dig bedst.

Når du har fundet dine drømmebriller, er det vigtigt, at de også er behagelige at have på. Brillerne skal sidde godt på næsen og bør ikke give ubehag bag ørene.

Find din stil

Er du usikker på, hvilken brillestil du bør vælge, så vær ikke bange for at bede om hjælp og vejledning hos en dygtig optiker. Optikere finder hver dag skønne briller til forskellige ansigtsfaconer. Deres store erfaring med briller gør, at de hurtigt kan afgøre, hvilke faconer og størrelser, der vil komplimentere dig og din personlige stil.

På nytsyn.dk finder du et stort udvalg af damebriller, som du kan lade dig inspirere af. Foretrækker du farverige briller? Eller du mere til et klassisk look? Uanset dine præferencer findes der en brille til damer, som vil falde i din smag. Du kan reservere dine brillefavoritter online og prøve dem i din lokale Nyt Syn-butik, hvor du også kan få personlig vejledning i dit brillevalg.

Glem ikke brilleglassene!

Selvom nye brilletrends er spændende, så er det vigtigt at huske, at briller først og fremmest skal give dig et skarpt syn. At vælge brilleglas, der passer til din livsstil og dagligdag er derfor afgørende. Din lokale optiker kan ud fra en grundig synsprøve vejlede dig i, hvilken type brilleglas der vil være optimalt for dig at vælge i dine briller. Enkeltstyrke, flerstyrke, skærmbriller, læsebriller, kørebriller – mulighederne er mange.
Start din brillerejse ved at booke tid online til en gratis synstest og få kyndig vejledning i dit brillvalg hos Nyt Syn.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 65 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk