Aarhus inside fritlagt logo

VSK Aarhus Loppemarked

VSK aarhus Loppemarked

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev VSK Aarhus Loppemarked

VSK Aarhus Loppemarked

Velkommen til byens største loppermarked

VSK Aarhus Loppemarked inviterer dig til at opleve et sandt paradis af skatte og skattejagt på vores imponerende loppemarked, som er det største af sin slags i byen. Med mere end 1000 m2 fyldt til randen med lækre loppefund, er der noget for enhver smag og stil.

På vores loppemarked kan du virkelig lade dig fordybe i den nostalgiske atmosfære, når du går på opdagelse blandt en verden af unikke genstande, sjældenheder og masser af ting, der både er retro og trendy. Det er det perfekte sted at finde skatte, der vil gøre dit hjem eller garderobe helt speciel.

Lige fra fantastisk tøj til stilfulde møbler, smukt interiør, keramik, porcelæn, trendy lamper, elektronik, cykler, sjovt legetøj, klassisk radio & tv, spændende bøger, praktiske køkkenting og kunstneriske malerier – vores loppemarked er en skatkiste af spændende fund, og der kommer hele tiden nye ting til, så der er altid noget nyt at opdage.

Det bedste ved at handle på vores loppemarked er, at du ikke kun får fantastiske loppefund til skarpe priser, men du er også med til at gøre en positiv forskel og støtte VSK Aarhus fodbold, da en del af indtægterne går til dette formål.
Så mens du shopper, kan du glæde dig over, at du samtidig støtter en lokal sportsforening og bidrager til fællesskabet.

Og vi har også tænkt på din shoppingoplevelse – vores hyggelige café er åben og vil forkæle dig med mad, forfriskende drikkevarer, skøn kaffe og fristende kager, så du kan få en velfortjent pause og nyde lidt god mad og drikke.

Entréen er helt gratis, og vi har gode parkeringsforhold, så det er nemt at komme til og fra.

Så tag din familie, dine venner, din nabo eller din kæreste med og nyd en skøn dag fuld af sjov og spænding på vores store loppemarked.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og guide dig på en uforglemmelig loppejagt! Kom og gør en forskel samtidig med, at du gør fantastiske fund, og oplev en helt unik stemning, kun på byens største loppemarked.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.