Aarhus Inside logo

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Vinterjazz og brunch Salling Rooftop

Vinterjazz og brunch Salling Rooftop

Start din søndag morgen i Salling med en skøn kombination af brunch og jazz. Nyd din morgenkaffe i afslappede omgivelser, mens du lader dig opsluge af den smukke jazzmusik, der fylder luften med klare, melodiske toner.

Hver søndag i februar måned, bliver Bistroen i Aarhus vært for talentfulde jazzmusikere. Disse kunstnere skaber en atmosfære af hygge og glæde med deres livlige toner og hjertevarme musik.

Inviter dine nærmeste med og del formiddagen hos Salling. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Vinterjazz, hvor vi fejrer musikken, hyggen og fællesskabet.

Jacob Djursaa Standards Trio står for musikken til din formiddag.

Nyd brunch og jazz sammen – i forbindelse med Vinterjazz kan du nyde vores ROOFTOP Brunchbræt, en kop kaffe og en valgfri juice for kun 199 kr.

Se mere fra Salling Rooftop her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.